A hátvéd poszton bevethető, 25 éves Brian Williams válaszolt kérdéseinkre.

1. Mikor és hogyan kezdtél el kosarazni?
8 éves voltam, amikor elkezdtem kosarazni. Édesapám javasolta nekem, hogy nézzem meg ezt a sportágat, ha szeretném. Végül beleszerettem ebbe a sportágba.

2. Mit jelent számodra a kosárlabda?
Számomra nagyon sok mindent jelent. Megadta nekem az esélyt arra, hogy ingyen tanuljak az egyetemen, és utazzak szerte szét az Egyesült Államokban, és ezáltal magas szinten tudjak játszani nagyszámú közönségek előtt. Most a kosárlabda a világ körüli utazással egyenlő nekem. Soha nem hagynám el az Egyesült Államokat egy, vagy két hétnél hosszabb időre, de most be kell illeszkednem a különböző országokba és ez segít nekem abban, hogy érett emberré váljak.

3. Van kedvenc játékosod, valamint csapatod az NBA-ben?
LeBron James játékát szeretem nagyon. Ő mindenből a legkisebb dolgokat is megcsinálja, és a győzelmekre fordítja ezeket. Sok NBA-s csapat játéka tetszik nekem, mint például a Cleveland Cavaliers, Oklahoma City Thunder és a Houston Rockets. Fiatal korom óta minden meccset megnézek, amit tudok.

4. Mi a célod a karriered során?
Személyes célom leginkább az, hogy a lehető legmagasabb szinten kosárlabdázzak, ahogy csak tudok, bárhol legyen is az.

5. Van valamilyen meccs előtti szokásod, amit mindig elvégzel?
Semmi különöset nem szoktam csinálni meccsek előtt. Leginkább biztosra megyek abban, hogy jól nyújtsak és dobjak mindaddig, amíg nem állok készen a játékra.

6. Melyik az a meccs, amire szívesen visszaemlékszel, akár itt, vagy az egyetemi éveid során?
Nagyon sok jó meccsre emlékszek, de van egy, ami különösen a kedvenceim közé tartozik. Ez akkor volt, amikor még az Oklahoma State Egyetemen játszottam. Fiatal csapat voltunk, azt hiszem ez 2012-ben volt. Tévés meccsen legyőztük az Egyesült Államok második legerősebb csapatát, az pedig a Missouri Egyetem csapata volt. A közönség beszaladt a mérkőzés után a játéktérre. Hihetetlen érzés volt. Erre mindig emlékezni fogok.