Brent Arrington volt ezúttal a vendégünk, aki készséggel válaszolt kérdéseinkre.

1. Mi a véleményed a magyar bajnokságról?

A magyar bajnokság az első igazi profi bajnokság számomra, amit megtapasztalhatok. Sok mindennel nem tudom még összehasonlítani, de az megállapítható, hogy a csapatmunka ebben a bajnokságban nagyon jó. Nem gondoltam volna, hogy itt nagyon sok tehetség van, így meg is kellett szoknom a sokkal atletikusabb kosárlabdát, de ez nagyszerű tanulási élményt nyújtott a számomra. Meg kellett tanulnom más stílusban játszani ezt a játékot, és úgy gondolom, hogy ez nekem, mint játékosnak a jövőm szempontjából jót fog tenni.

2. Az utóbbi időben nem úgy alakultak számunkra az eredmények, ahogy szerettük volna. Hogyan értékelnéd a Vasas elleni mérkőzést?

Az a játék, amit a JKSE a Vasas ellen mutatott nem igazán ment. Nem a legjobb játékunkat nyújtottuk. Senki nem volt motivált, és egy kicsit felkészületlenek is voltunk. Következőleg mindenkinek tudatosítania kell magában, hogy mi vagyunk az oka annak, hogy nem játszottunk jól ebben az évben. Legfőképp most keményen kell befejeznünk a szezont. Nem szabad hagynunk, hogy a problémák körbevegyenek minket és ezáltal győztesen kell befejezni a középszakaszt. Ez csak együtt, kemény játékkal és elsősorban védekezéssel lehet megvalósítani, és akkor minden jó lesz.

3. Mi a célod a szezon hátralevő részében, illetve mi lehet a csapat célja a továbbiakban?

Számomra a legfőbb cél az, hogy a lehető legjobb játékomat nyújtsam. Tudom, hogy képes vagyok arra, hogy keményebben és intelligensebben játsszak, meg kell próbálnom dominálni és motiválni a csapatomat.

A csapat számára kötelező megnyerni a következő meccseket, és végül hazamenni úgy, hogy közben a szezon gyenge részeit el kell felejtenünk.

Nem sok játékos gondolta volna, hogy ilyen gyenge szezonunk lesz, de ez sajnos így alakult. Most a legfőbb cél az, hogy innen felálljunk, és úgy fejezzük be ezt a szezont, hogy ez a régóta tartó rossz álom is véget érjen.

4. Kicsit elkanyarodva a magyar bajnokságtól, arra lennénk kíváncsiak, hogy van-e kedvenc játékosod, illetve csapatod az NBA-ben?

Kedvencem LeBron James és az a csapat, ahol éppen ő játszik. Így per pillanat a Cleveland Cavaliers meccseit nézem.

5. Ki a példaképed számodra?

A példaképem számomra a mostoha édesapám, Mal. Mindent megtanított nekem az életről és a kosárlabdáról. Megmutatta nekem, hogyan kell bánni másokkal, és tisztelni azokat az embereket, akik megérdemlik tőlem, még ha nem is ismerem őket. Mindig figyelt rám, annak ellenére, hogy nem ő volt nekem a vér szerinti édesapám. Nagyon értékelem azokat a dolgokat, amiket az életem során értem tett.