Csapatunk amerikai hátvédje, a 24 éves Brian Williams válaszolt ezúttal kérdéseinkre.

1. Az edzőváltást követően nagyszerűen játszottunk a MAFC és a Paks ellen is, de Vasassal szemben is közel voltunk a jó eredményhez. Hogy érzed belülről, mi változott az edzőváltással?

Az edzőváltás összekovácsolta a csapatot. Nem szerettünk volna, hogy a másodosztályba kerüljünk, mert azt gondolom, hogy Jászberény ennél sokkal többet érdemel.

2. Milyen most a hangulat a csapaton belül?

A szezon vége féle elmondható, hogy nagyon jó a hangulat. Keményen fogjuk befejezni a bajnokságot. Két meccsünk van hátra a szezonból, ha mindenki jól játszik az utolsó két összecsapáson is, akkor képesek vagyunk rá, hogy ezt a két meccset is megnyerjük, mielőtt hazamennénk.

3. A legutóbbi fordulóban sokáig vezettünk a Vasas otthonában, de végül nem sikerült győznünk. Hogyan értékelnéd azt a találkozót?

A mérkőzés jó volt, mindenki keményen küzdött, de az eredmény nem az lett, amit szerettünk volna. Néhány kulcsjátékosunk fault-problémákkal küzdött, így emiatt másképp kellett játszanunk, mint ahogy szerettünk volna. A Vasas nagyon jól játszott, de ez nyerhető meccs lett volna.

4. Ma egy újabb idegenbeli mérkőzés vár ránk. Milyen mérkőzésre számítasz a MAFC ellen?

Várom már a mai MAFC elleni mérkőzést. Mindenki egészséges, mindenki keményen készült. Az edzők jó munkát végeztek. Jól felkészültünk a fővárosiakból és remélhetőleg győztesként hagyjuk el az utolsó idegenbeli találkozónkat.