A 2017-2018-as bajnoki szezon indulása előtt megsérülő, jelenleg a rehabilitációt végző erőcsatárunkkal, Czirbus Józseffel beszélgettünk.

1. A szeptember vége felé megrendezett Göcsej Kupán a debreceniek ellen szenvedtél térdsérülést, amely után októberben Székesfehérváron meg is műtöttek. Miként emlékszel vissza a történtekre, illetve, hogy vagy most?

Sérülésem után egy héten belül megműtöttek. Nem mondom, hogy az elején fájdalommentes volt, de a nehezén túl vagyok. Szerencsés vagyok, mert az egyik legjobb orvos végezte el az operációt, Dr. Abkarovits Géza főorvos.

2. Mivel telnek jelenleg a napjaid? Hogy haladsz a rehabilitációval?

Mindennap végzem a gyógytornát és mellette erősítéseket végzek és próbálok labdázni is, amit enged jelenlegi állapotom. Jól haladok, gyorsan fejlődik a lábam, jól reagál a terhelésre.

3. Várhatóan mikorra térhetsz vissza a pályára?

Január végén kezdhetek mozogni a társakkal, enyhített edzéseket végezni.

4. Egy kicsit kanyarodjunk el Nikola Lazics vezetőedző gárdája felé. Biztosan tartod a kapcsolatot a csapattal és követed az eredményeket. Milyen gyakran szoktál beszélni a csapattársaiddal? Miként próbálsz nekik segíteni ebben a helyzetben?

Heti rendszerességgel próbálom tartani a kapcsolatot, ők is sokszor érdeklődnek felőlem. A jelenlegi helyzetben biztatom őket és szurkolok nekik minden meccsen.

5. A bajnokság első része nem sikerült a legjobban számunkra. Hogyan értékelnéd az eddigi meccseinket?

Rossz látni nyilván, hogy nem megfelelően sikerült a rajt, de bizakodó vagyok és hiszem, hogy képes a csapat a jobb eredményre, a győzelemre.