A 25 éves, amerikai nemzetiségű, hátvéd-dobóhátvéd poszton bevethető Devante Wallace válaszolt ezúttal kérdéseinkre.

1. Lengyelországban kezdted a szezont, majd november elején megérkeztél hozzánk. Hogyan kerültél kapcsolatba a klubbal?

Igen, Lengyelországban kezdtem a szezont, majd kerestem a lehetőségeket. Sok érdeklődésem volt, a Jászberény volt az első, aki ajánlatot tett nekem, az ügynököm pedig felvette velük a kapcsolatot.

2. Mennyire sikerült beilleszkedned az együttesbe az elmúlt időszakban?

Úgy gondolom, hogy jól sikerült beilleszkednem a csapatba.

3. Milyen különbségek vannak a lengyel és a magyar bajnokság között?

A két bajnokság közötti legnagyobb különbség leginkább a játék sebességében van. Magyarországon sokkal gyorsabb a játék tempója, mint Lengyelországban.  Fizikai szempontból nem igazán van különbség, de a játékosok sokkal gyorsabbak itt.

4. Mik a céljaid az idei szezonban, illetve a karriered során?

Ebben a szezonban a play-off-ban szeretnék játszani, bár nagyon nehéznek tűnik, nem adom fel, de ebben az évben csak nyerni szeretnék. A legfőbb célom pedig az, hogy Európa egyik legjobb játékosa akarok lenni.

5. Mi a véleményed az eddigi szereplésről?

Jobbak leszünk a következő meccseken és a szezon hátralevő részében.

6. Mi a véleményed az edződről és csapatodról?

Tisztelem a srácokat, nagyszerű emberek. Mindennap keményen dolgoznak, 100 százalékot adnak bele az edzéseken, tisztelem őket. Az edzőmet is úgyszintén, nagyon sok mindent tud a kosárlabdáról, úgy gondolom, ő egy nagyszerű edző.

7. Mit üzennél a szurkolóknak?

Az üzenetem nekik, hogy minden nap keményen edzünk, mindenki 100 százalékot ad bele az edzéseken, keményen küzdünk minden meccsen a győzelemért, mindenki nyerni akar a csapatban és folytatjuk a küzdelmet a győzelmekért!