Csapatunk centere, a 24 éves bosnyák válogatottat is megjárt Ismet Sejfic volt a vendégünk, aki az eddigi időszak mellett, a jövőbeli célokról is beszélt, valamint a szurkolóknak is üzent.

1. Hogy érzed magad Jászberényben?
Jászberény nagyon békés, és szép város, boldog vagyok itt.

2. Második évedet töltöd Magyarországon. Mi a véleményed a magyar bajnokságról?
Őszintén szólva, meglepődtem a magyar bajnoksággal kapcsolatban. Ezelőtt nem volt olyan ismert, de az elmúlt években jelentősen javult, ami leginkább annak köszönhető, hogy a magyar válogatott kijutott az Európa-bajnokságra úgy, hogy szinte minden tagja a magyar bajnokságban játszik.

3. Az eddigi lejátszott meccsek során az eredmények nem úgy jöttek, ahogyan szerettük volna. Mi az oka az eddigi szereplésnek? Miben kellene változtatni a szezon során, hogy elinduljunk felfelé?
Csalódottak vagyunk az eredmények miatt, mert jobbat vártunk, és úgy vélem, hogy sokkal jobb helyezést érdemlünk, mint ami most van, de sajnos nagyon sok problémánk volt a rotáció miatt. Megpróbálunk minden meccsen jobbak lenni, és remélem, hogy azért jönnek majd a győzelmek, mert megérdemeljük őket. Mindezek mellett némi szerencsére is szükségünk van.

4. Milyen a hangulat a csapaton belül?
Normális, próbálunk pozitívak maradni és biztatni egymást. Próbálok én is pozitív maradni, de ez nagyon nehéz, és remélem, hogy képesek leszünk majd elmozdulni abból a helyzetből, amiben most vagyunk.

5. Mi a célod az idei szezonban illetve a jövőre nézve?
Amikor idejöttem, a célom az volt, hogy a rájátszásban játszhassak. A mostani helyzettől eltekintve, még mindig a rájátszás elérése a célunk. Ami a karrieremet illeti, a jelenlegi helyzetemmel elégedett vagyok, ami most megy.

6. Ebben a hónapban egy meccset leszámítva itthon játszunk leginkább. Mit vársz ezektől a mérkőzésektől?
Az elsődleges célunk, hogy mind a négy hazai mérkőzést megnyerjük itthon, valamint megpróbáljuk meglepni a székesfehérváriakat, és megnyerni ellenük is a meccset.

7. Mit vársz saját magadtól az elkövetkezendő összecsapásokon?
Sajnos, nem fogok játszani a Paks ellen, de meglátjuk, később mi történik majd. A maximumot fogom kihozni magamból és 1000%-ot fogok beleadni, hogy a csapatomnak segítsek megnyerni, azokat a meccseket, amiken majd játszom.

8. Mit üzennél a szurkolóknak?
Először is, szeretnék bocsánatot kérni a rossz eredmények miatt, szeretném őket megkérni, hogy jöjjenek ki és támogassanak minket, mivel a támogatásuk nagyon fontos, és lendületet adhat nekünk, hogy elkezdjünk nyerni.