KÖZLEMÉNY

 

A Jászberényi Kosárlabda Sportegyesület elnöksége a klub nevében elnézést kér szurkolóitól a csapat előző havi és különösen az elmúlt mérkőzésen nyújtott teljesítményéért. A nézőtéri kritika jelentős része jogos a csapattal kapcsolatban.

Vezetés feladata, hogy a megbízott szakember és az általa kiválasztott játékosok számára, minden feltételt biztosítson, mely a felkészüléshez, mérkőzések lejátszásához szükséges. Úgy gondoljuk, hogy egy ekkora klubhoz, városhoz, támogatókhoz mérten jó feltételeket tudtunk előteremteni a szakmai munkához. A klub minden vállalt kötelezettségét teljesítette a játékosok és szakmai stáb felé, az elért eredményekkel azonban – a szurkolókhoz hasonlóan – elégedetlen.

A vezetés – továbbra is – minden eszközt felhasznál, hogy változtasson a csapat hozzáállásán, küzdeni akarásán és reméljük, hogy következő fordulókban ez meg is fog látszódni a mutatott játékon és az eredményességen.

Kérjük szurkolóinkat, hogy biztassák a csapatot, segítsenek nekünk átbillenni ezen a rossz perióduson, mert nélkülük sokkal nehezebb lesz a következő hetekben előttünk álló feladatok megoldása.

Hajrá JKSE!!!

Jászberény, 2017.04.02.

JKSE elnökség