Tisztelt Szurkolóink, Támogatóink!

A Regionális Junior Bajnokság következő hazai fordulójában a Lehel Kosársuli U18 csapata a Szolnoki Olaj KK U18 csapatát látja vendégül. A mérkőzés különös jelentőséggel bír, hisz pillanatnyilag ez a két csapat holtversenyben vezeti a tabellát, könnyen lehet, hogy itt dől el a csoport elsőség kérdése. A szolnoki mérkőzésen kiélezett küzdelemben az Olaj fiataljai kerekedtek felül 8 ponttal, reméljük most a berényi srácokon a sor. A várhatóan izgalmas meccs külön érdekessége, hogy a szolnoki alakulatban valószínűleg pályára lép a tavaly még a Kosársulit erősítő két játékos, Tóth Tibor és Rékasi Bojta Bendegúz mellett az Olaj felnőtt keretéhez tartozó Samuel Taiwo is. Várunk minden érdeklődőt a mérkőzésre!

Az összecsapás december 13-án 19:30-kor kezdődik a Nagyboldogasszony Iskola csarnokában.

Ebben a 2017/18-s szezonban játszott már Junior csapatunk az Olaj KK junior csapatával, a megyei bajnokság keretén belül, és nagy csatában 76-70 arányban legyőztük Őket. Preztízs csata volt az a mérkőzés is, hiszen a vendégeknél – a fent említett jászberényi srácok mellett – játszott Ondima Olivér is, aki két évet játszott nálunk, tagja volt a felnőtt élvonalbeli keretünknek is.

Az október 16.-ai mérkőzés adatai:

76-70 Lehel Kosársuli győzelem! (13-13; 23-20; 24-17; 16-20)

Pontszerzőink: Kaszás Márton 17/3; Kovács Ákos 17; Novák Áron 14; Szabó Martin 10/6; Répási Roland 8; Vas Teplán Miklós 6; Szőke Soma 2; Kraxner Kristóf 2

GRATULÁLUNK és szurkolunk! Hajrá Lehel Kosársuli!