A keddi Pécs elleni találkozó előtt beszélgettünk a jászberényi nevelésű Szigedi Bencével, fiatal irányítónk pedig készséggel állt rendelkezésünkre.

1. Jászberényi játékosként egy jó ideje a JKSE-t erősíted, a mostani szezonban azonban a felnőtt keret tagja is vagy. Mi a véleményed a felnőtt csapatról, illetve hogyan fogadtak téged, mint fiatalabb játékost?

Remek közösséget alkot a felnőtt csapat, ahol mindenki nagyon segítőkész és közvetlen. Mivel a csapat nagy része fiatal, ezért hamar megtaláltam mindenkivel a közös hangot, és így hamar betudtam illeszkedni.

2. Mi a véleményed Stevan Tot vezetőedzőről?

Stevan Tot egy remek szakember, aki nagyon odafigyel a részletekre és nagy fegyelmet vár el a játékosoktól! Rengeteget tanulhattam eddig tőle és remélem ezután is együtt dolgozhatunk a jövőben.

3. Miként látod a felnőtt gárda eddigi szereplését?

Bízom a jobb folytatásban, valamint, hogy elérjük a kitűzött célt, mert én úgy érzem, több van ebben a csapatban, mint amit a tabella mutat.

4. Lo Elhadji Malick edző csapatában minden héten pályára lépsz, hogyan értékelnéd az U20-as gárda idáig nyújtott teljesítményét?

U20-as csapatunk sajnos elszenvedett pár olyan vereséget, amit nem szabadott volna, de igyekszünk minél több győzelmet aratni és előrébb végezni a bajnokságban!

5. Mi a célod az idei szezonban, illetve karriered során?

Az idei szezonban rengeteget tanulhattam a csapattársaimtól és az edzőtől, igyekszem ezt a tudást tovább gyarapítani és folyamatosan jobbá válni.