Saját nevelésű fiatal irányítónkkal, Szigedi Bencével beszélgettünk ezúttal.

1. Legutóbbi beszélgetésünk folyamán kifejtetted, hogy hamar megtaláltad mindenkivel a közös hangot a felnőtt csapatnál és így gyorsan sikerült beilleszkedned, míg az elmúlt szombati, MAFC elleni találkozón több fiatal játékossal együtt pályára is léphettél a felnőtt gárda mezében. Milyen érzés volt a pályán lenni, illetve miként értékelnéd a mérkőzést?

Hatalmas élmény volt számomra pályára lépni! Jól kezdtük a mérkőzést, de a nagyobb vezetésbe kicsit belekényelmesedtünk, ám a végen ismét rendszerezettebben játszottunk és sikerült győznünk ismét a MAFC otthonában.

2. Ménkű Tibor és Lo Elhadji Malick kinevezése óta láthatóan remek a hangulat a gárda háza táján és jó formában is vagytok. Véleményed szerint, mi az a plusz dolog, ami a két edző érkezésével a csapatra is átragadt?

Az új edzőkkel egy új, felszabadultabb impulzus is érkezett a csapatba, amitől mindenki nyugodtabban, bátrabban játszik, szerintem ez volt a kulcsa az elmúlt győzelmeknek.

3. Kedden szezonzáró meccsen fogadjuk az Atomerőmű SE csapatát. Mit remélsz attól a találkozótól?

Nagyon bízom benne, hogy sikerrel búcsúzhatunk ettől a szezontól és szerintem reális esélyünk van a győzelemre a holnapi mérkőzésen.

4. Beszéljünk egy kicsit a kezdetekről, valamint a kosárlabdán kívüli életedről is. Hány évesen és mikor kerültél kapcsolatba a kosárlabdával?

Első osztályban rengeteg barátom próbálta ki a kosárlabdát és mivel én is szerettem mozogni, sportolni, kipróbáltam benne magam, így azonnal megszerettem ezt a játékot.

5. Mivel töltöd a szabadidődet legtöbbször?

Leginkább a családommal, vagy a barátaimmal próbálom eltölteni a szabadidőm, vagy pihenni kicsit.

6. Van még valamilyen sportág, amit szívesen követsz a kosárlabdán kívül?

Nagyon nyitott vagyok ilyen téren. Akármilyen sportágat szívesen megnézek, főleg ha izgalmas, jó meccseket játszanak.

7. Van példaképed akár a sport, vagy az élet más területén?

Egyértelműen a szüleim, mivel ők mindig mindent adottá tettek számomra és ezért nagyon hálás is vagyok nekik. Sport terén mindig is Kobe Bryant volt számomra a példa.

8. Mi a kedvenc ételed és italod?

Kedvenc ételem a lasagne, italom pedig a narancslé.

9. Mi a kedvenc filmed?

Számomra ez egyértelműen a Hogyan rohanj a vesztedbe.