Október 28-án, Kecskeméten rendezték az Országos Kenguru Kupa első fordulóját, ahol a Lehel Kosársuli U11-es Kenguru gárdája két mérkőzésen is pályára lépett.

Az első találkozóját fölényesen nyerte meg együttesünk, mivel ellenfelünk nemrég kezdte még el a kosárlabdázást, igaz a mieink is 1 éve ismerkednek ezzel a sportággal, így láthatóvá vált, hogy 1 év alatt milyen sokat tudnak fejlődni a gyerekek.

Lehel Kenguruk – Kecskeméti Halas 122-2
Kecskemét

A legtöbb pontot dobó játékosaink: Farkas M. 22, Sisa K. 22, Balla D. 19, Rácz P. 17, Kovács H. 9.

A második összecsapás már kiegyenlítettebb játékot hozott, ahol szintén egy kecskeméti, hasonló képességű csapat ellen játszottak a jászberényiek. A kiélezett mérkőzésen sajnos a végére a mieink sokat hibáztak a védekezésben, ezt kihasználva pedig 5 pontos előnyre tett szert vetélytársunk, amit már nem tudott Ignéczi Erika alakulata ledolgozni a mérkőzés végéig.

Kecskeméti Mátyás – Lehel Kenguruk 70-65
Kecskemét

A legtöbb pontot dobó játékosaink: Farkas M. 20, Rácz P. 17, Sisa K. 8, Balla B. 7, Balla D. 5.

Ignécziné Erika vezetőedző így értékelte a két mérkőzést: „Örültem mind a két eredménynek. Az első mérkőzés inkább egy bemelegítéshez hasonlított, nagyon sok kosarat dobtunk. A 2. mérkőzés szoros és izgalmas volt, de legalább a gyerekek is látták, hogy mik a hibáink és az edzéseken hatékonyabban tudunk majd gyakorolni. Izgalommal várjuk a következő fordulót! Köszönet a szülőknek a lelkes szurkolásért!”