12.-helyen zárt U20-as csapatunk!


  Az elmúlt fordulóval véget értek az NB I. A csoport, Fiú U20-as bajnokság 2020/2021-es évadjának küzdelmei. Fiataljaink 5 győzelemmel és 21 vereséggel a tabella 12.helyét szerezték meg. A srácok nem egy egyszerű szezonon vannak túl, hiszen sokaknak nem csupán az U20-as, de a felnőtt együttesben is helyt kellett állniuk. Szőke Soma, Kovács Ákos, Kaszás Márton, Rékasi Bojta Bendegúz, Szalkai Dániel, Kovács Vilmos és Tóth Tibor rendszeresen tagja volt a felnőtt együttesnek is a nehéz időszakban, ahol megmutatták, hogy megállják helyüket a NB1/A felnőtt mezőnyében is. U20-as csapatunk teljesítményét nem érhette panasz a bajnokság során, hiszen olyan csapatokat győztek le, mint a Zalaegerszeg, a Kecskemét, az Oroszlány vagy éppen a Paks együttese.   

Lo Elhadji Malcik, edző: Az idei szezon senkinek nem volt egyszerű a járványügyi helyzet miatt, én úgy gondolom, hogy ez a csapat többre hivatott, mint az elért eredményre. A decemberi hónapban a felnőttcsapat helyzete miatt sok srác nem tudott játszani az U20-ban, emiatt nehéz helyzetben voltunk. Sajnos sokszor páran pozitív minta miatt nem tudtak szerepelni. Nagyjából elégedettek vagyunk az eredménnyel, de ez a szezon sajnos nem az eredményekről szólt.

 

 
A csapat teljes névsora: Andó Benedek, Bogdán Bence, Czimmer Bence, Csesznyik Márton, Göblyös Bálint, Kaszás Márton, Kovács Ákos, Kovács Vilmos, Kraxner Kristóf, Lékó Konrád, Rékasi Bojta Bendegúz, Rideg Patrik, Szalkai Dániel, Szőke Soma, Tóth Tibor, Turi Bence     

Edző: Lo Elhadji Malick  

Hajrá Jászberény!