Tisztelt Szurkolóink! 

A Jászberényi Kosárlabda Sportegyesület NB1/A ligás csapata a héten két edzőmérkőzést fog játszani. 23-án, 17 órai kezdettel a DEAC-ot, 25-én, 18:30-as kezdéssel a Szolnoki Olajbányász együttesét fogadjuk a Bercsényi úti Sportcsarnokban. 

Mivel a mérkőzés helyszíne, a Jászberényi V. V. Nonprofit Zrt. fennhatása alá tartozó Bercsényi Miklós Általános Iskola tornaterme, ezért nagyon szigorú szabályok vannak életbe léptetve arra nézve, hogy hétköznapokon ezeket az iskolai létesítményeket kik látogathatják. 

Sajnálatos módon, a jelenlegi szabályozás nincsen arra lehetőség, hogy a hétköznapokon, a csapatokon, a stábtagokon és kisérő személyzeten kívül bárki más beléphessen a létesítménybe. 

A J.V.V. Zrt.-nek ezúton is köszönetünket fejezzük ki, amiért biztosítják, hogy legalább a csapatok felkészülése zökkenőmentes legyen. A kedves Szurkolóinktól, Támogatóinktól, megértést kérünk ebben a nehéz helyzetben. 

Mivel a pénteki mérkőzés a Szolnoki Olajbányász csapatának az utolsó felkészülési mérkőzése lesz a bajnokság kezdete előtt, el kellett fogadnunk azt a kérést, hogy sportszakmai okokból a mérkőzés a nyilvánosság teljes kizárásával kerüljön megrendezésre. 
A szerdai mérkőzést terveink szerint az interneten élőben fogjuk közvetíteni, illetve a mérkőzés felvételét megfogjuk osztani az online felületeinken, hogy az érdeklődők megtekinthessék. 

A bajnokság mérkőzéseit tekintve, minden hétközi fordulónkat idegenben fogjuk lejátszani a pályaválasztói jog felcserélésével. Minden hazai mérkőzésünket hétvégén rendezzük meg, hogy a Jászberényi közösség előtt léphessünk pályára. Ezeket a mérkőzéseket, szigorú szabályok szerint kell majd lebonyolítanunk, már most előre kérünk mindenkit, a későbbiekben megjelenő direktívák betartására. 

Csapatunk gőzerővel dolgozik azon, hogy a felkészülés elején bekövetkezett karantén okozta hátrányt ledolgozza, és Sopronban, a 2020/21-es szezon számunkra első mérkőzésén sikeres lehessen. 

 Köszönettel: JKSE Vezetősége