A heti bajnoki menetrend

Forrás: Kosársport Mkosz facebook

Még három fordulót játszanak le idén az NB I A-csoportos felnőtt férfi kosárlabdabajnokságban. Szerdán egy előrehozott találkozót rendeznek a 12. fordulóból, majd a hétvégén a 11. forduló hat mérkőzését játsszák le a csapatok.

Az NB I A-csoportos felnőtt férfi kosárlabdabajnokságban a heti program már szerdán megkezdődik. A 12. fordulóból előrehozott PVSK-VEOLIA – Zalakerámia ZTE KK mérkőzést rendezik a hét közepén, majd szombaton és vasárnap a 11. forduló hat mérkőzése következik. Azért csak hat találkozó, mert a Kecskemét – Szolnok összecsapást már korábban megrendezték (a címvédő Szolnok nyert 71-70-re).

Az alapszakasz feléhez közelítve már arra is figyelnek a csapatok, hogy a 13. forduló után az első 8 helyen álló gárda szerepelhet majd a Magyar Kupa 8-as döntőjében. Erre jó esélye van a mieinknek is, de lehet, hogy a hátralévő idei három meccsünkből kettőt is meg kell nyerni ehhez. Szerencsés esetben egy siker is elég lehet, de nem érdemes ennyire előre szaladnunk az időben.

A 11. fordulóban, karácsony előestéjén az éppen előttünk álló Falco-Vulcano Energia KC Szombathely együttesét fogadjuk majd a Bercsényi úti játékcsarnokban. Azaz, izgalmas, jó kis mérkőzésre van ismét kilátás hazai pályán.

A férfi NB I A-csoportos felnőtt férfi kosárlabdabajnokság heti menetrendje:

2018. december 19. – szerda

18.00 óra: PVSK-VEOLIA – Zalakerámia ZTE KK (előrehozott mérkőzés a 12. fordulóból)

2018. december 22. – szombat

18.00 óra: Sopron KC – DEAC

18.00 óra: Atomerőmű SE – PVSK-VEOLIA

18.00 óra: Kaposvári KK – Egis Körmend

18.30 óra: SERCO-TF-BP – Naturtex-SZTE-Szedeák

2018. december 23. – vasárnap

18.00 óra: Zalakerámia ZTE KK – Alba Fehérvár

18.00 óra: JP Auto-JKSE – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Szántai Tibor