A JKSE felnőtt csapata is elkezdte a felkészülést!

 

A mai nappal a Jászberényi Kosárlabda Sportegyesület felnőtt csapata megkezdte a felkészülést a 2020/2021 Férfi NBI. A csoportos bajnoki évadjára.

 

Az első foglalkozást rövid értekezlet előzött meg, amelyen a klub elnöke, Petőfi Áron üdvözölte az új játékosokat, valamint az ilyenkor szokásos technikai eligazítást követően felhívta a figyelmet a járványhelyzettel kapcsolatos elővigyázatosságokra és a szabályok betartását kérte mindenkitől.

 

Az összes játékos negatív koronavírus – teszttel érkezett Jászberénybe és a járványügyi helyzet által megkövetelt körültekintéssel kezdték el a munkát.

A délelőtt folyamán Miljan Curovic vezetőedző és Lo-Elhadji Malick edző 8 játékosnak tartott foglalkozást a Bercsényi úti Sportcsarnokban. Az edzők és a játékosok motiváltan és nagy örömmel nyugtázták, hogy újra csoportos kosárlabda edzéseken vehetnek részt.

 

Jelenleg a magyar játékosokkal kezdte el a szakmai stáb a munkát és a vírushelyzet ellenére a klub bízik abban, hogy a legkésőbb szeptember elsejével a légiósok is csatlakozhatnak a csapat keretéhez.

 

Névsor:

Czirbus József, Aleksa Brbaklics, Ruják Bence, Katona József Bence, Filipovic Stefan, Füzi Róbert, Rékasi Bojta Bendegúz, Szőke Péter Soma

 

[KGVID]http://jkse.hu/jkse-tartalom2017/uploads/2020/08/IMG_2672.mp4[/KGVID]