A Kaposvár ellen folytatjuk!

A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság Play-out 6. fordulójában csapatunk a Kaposvári KK együttesét fogadja a Bercsényi úti Sportcsarnokban. Az alapszakasz során mindkétszer a Somogy megyeiek örülhettek. Az odavágón 79-64, Jászberényben pedig 67-101-re bizonyultak jobbnak a „delfinek”. A Play-out első fordulójában pedig egy szoros mérkőzésen, 78-63-ra győzött Nikola Lazic együttese. Az előző fordulóban 91-68-ra győzték le a PVSK együttesét hazai pályán. Ami minket illet, legutóbb nagyszerű győzelmet arattunk az OSE Lions otthonában, ahol Patai Benjamin együttese 92-96 arányban múlta felül a hazai csapatot.

Csapatunk számára fontos lesz, hogy a múlt héten mutatott formáját megtartsa és az oroszlányi mérkőzésen látott koncentrációját áthozza erre a mérkőzésre is. Ezúttal egy sokkal kiegyenlítetteb összecsapásra van kilátás a Somogy megyei alakulat ellen.

 
A találkozó előtt amerikai játékosunkat, Jarvis Garettet kérdeztük:

„Azt remélem, hogy sokkal keményebben játsszunk, mint tettük legutóbb ellenük. Szeretnénk a saját játékunkat játszani és ezzel elérni a célunkat, megnyerni a mérkőzést.”

A mérkőzést Cziffra Csaba, Csabai-Kaskötő Brigitta és Lengyel Ádám vezetik, az ellenőr Balogh László lesz. Az összecsapás 18:00-kor kezdődik a Bercsényi úti Sportcsarnokban.

 
Hajrá Jászberény!