A Pécsi VSK-VEOLIA csapatát fogadjuk hazai pályán!

 
A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 18. fordulójában csapatunk a Pécsi VSK-VEOLIA együttesét fogadja hazai pályán. A mérkőzés előtt a két csapat vezetőedzője a BB1.hu-nak nyilatkozott:

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Az az igazság, hogy nem volt egyáltalán csapatedzés, mivel a szövetség azt kérte tőlünk, hogy két negatív PCR tesztet produkáljon mindenki a Pécs meccs előtt. Egy már van mindenkinek, leszámítva Coleman-t, az köztudott, hogy pozitív lett és karanténban van. A többiek rendelkezésre állnak, de a mai nap folyamán jönnek csak meg a második teszteredmények. Ha mindenki negatív, akkor Coleman-t és Rujákot – aki sérült – leszámítva mindenki játszhat, Czirbus is visszatérhet. Ha valaki pozitív lesz, akkor ő nyilván kiesik, de a meccs az meg lesz tartva. Addig nem is edzünk közösen, hogy ne érintkezzünk egymással, úgyhogy csak otthoni karanténtréningek voltak. Reméljük, hogy estig megjönnek a tesztek és akkor tudnák egyet együtt edzeni a csapattal. 
  
Dragan Alekszics, a Pécsi VSK VEOLIA vezetőedzője: A héten a védekezésünkre fektettük a hangsúlyt, sokkal energikusabbnak kell lennünk hátul, ha megakarjuk nyerni a holnapi mérkőzést. Tudjuk, hogy a Jászberény most már egy teljesen másik csapat, új edzővel és új játékosokkal. Kinney, Williams és Primorac személyében már minőség is van náluk. Nehéz meccsre számítunk, ráadásul a sorsolásunk is kemény, de ha tudjuk diktálni a tempót és jól védekezünk, akkor jók lehetünk. Krivacsevics továbbra is sérüléssel bajlódik, viszont mindenki más hadra fogható.  

Jászberényi KSE - PVSK-VEOLIA

Bajnokság, 18. forduló

Az összecsapás Jászberényben, 2021.01.09.(szombat) 18:00-kor kezdődik a Bercsényi úti Sportcsarnokban.

V.:A Földházi Tamás, Lengyel Ádám és Németh Patrik vezetik, az ellenőr Hartyáni Zsolt lesz.

 

 Hajrá Jászberény!