Két olyan, 23 éves fiatalember is csapatunk tagja lesz a 2018/2019-es szezonban, akik korábban már szerepeltek nálunk. Ruják Bence és Fekete Viktor is szeretne segíteni abban, hogy együttesünk minél jobb eredményeket érjen el.

– Két és fél évet játszottam az NB I B-csoportjában. Sok játéklehetőséget kaptam, s azt hiszem szükségem is volt erre, hogy úgy érezzem, ismét kipróbálhatom magam a legmagasabb osztályban. Szeretnék profi játékos lenni, s ezért mindent meg is teszek. Nem sokat gondolkodtam, amikor jött a jászberényi lehetőség. Korábban is jól éreztem itt magam, s nem ismeretlenek közé jöttem. Nem igazán kedvelem a hosszú távú futásokat, így az első hét igen kemény és fárasztó volt számomra. Nagyon jó a hangulat az edzéseken, s remélem, hogy így lesz ez az egész szezonban – mondta Ruják Bence.

Fekete Viktor számára az előző szezon hasonló volt, mint nálunk Czirbus Józsinak. A térdében keresztszalag-szakadást szenvedett, s így Debrecenben nem tudta bizonyítani, hogy mire képes.

– Egy súlyos sérülés után vagyok, s Jászberényben kaptam egy lehetőséget a sikeres visszatéréshez. Nem volt nehéz döntés, amikor elhatároztam, hogy ide igazolok, hiszen sok ismerős közé jöttem. Szerencsére a sérülésem már a múlté, teljesen egészséges vagyok. Az első hét kemény volt, de a jobb térdem is jól bírta. Kerpivel (Kerpel-Fronius Balázs) már játszottam együtt, s a többiek sem voltak ismeretlenek. Remélem, hogy jó szezonunk lesz és sok örömet okozunk majd szurkolóinknak. Persze ezért alaposan meg kell dolgoznunk már a felkészülés során az edzéseken is.

Reméljük, hogy a két fiatal megtalálja számítását nálunk, s jó játékkal segíti csapatunkat célja eléréséhez. Így legyen!

Szántai Tibor