A Sopron KC látogat a Bercsényibe!


A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 15. fordulójában csapatunk a Sopron KC együttesét fogadja hazai pályán. A soproniak legutóbb Körmenden szenvedtek 89-83-as szoros vereséget, mi pedig a listavezető Falco ellen maradtunk alul hazai pályán.   A találkozó előtt csapatunk fiatal játékosát, az egyre több percet pályán töltő Kaszás Mártont kérdeztük:  

 
  1. Legelső kérdésünk, hogy ebben a nehéz szituációban nagyobb szerep hárul rád. Hogyan éled ezt meg, mint fiatal játékos?
 
  • Nagyon fáradt vagyok, nagyon kimerítő U20-as bajnokságban és a felnőtt bajnokságban is helytállni. Ennek ellenére nagyon boldog vagyok, hogy pontokat tudok szerezni az NB1-es férfi bajnokságban, és ezzel nem azt mondom, hogy megkönnyítem, de hozzá tudok járulni a csapatnak a szerepléséhez.
 
  1. Mit vársz a szerdai Sopron KC elleni mérkőzéstől?
 
  • Sok a sérültünk, szóval sérülésmentes meccset mindenképp és most, hogy majd jönnek új játékosok, egy szorosabb mérkőzést várok.
 A mérkőzést Benczur Tamás, Fodor Attila és Drenyovszki Dániel vezetik, az ellenőr Vághy Tamás lesz. Az összecsapás 18:00-kor kezdődik a Bercsényi úti Sportcsarnokban.   

Hajrá Jászberény!