Aleksa Brbaklics hosszabbított, marad nálunk

Naponta röppennek fel az újabb hírek arról, hogy melyik csapat kit igazolt le már az új, a 2019/2020-as szezonra. Klubunk vezetése is gőzerővel dolgozik azon, hogy ismét ütőképes csapatot alakítson ki. Mészáros Máté leigazolása és Ruják Bence megtartása után most keretünk harmadik játékosát jelenthetjük be.

Aleksa Brbaklics, aki szerb és magyar állampolgársággal is rendelkezik és kosármagyarnak számít, az előző szezon második felében egyre több játéklehetőséget kapott. Sérülések miatt kulcsembereink hiányoztak a mérkőzésekről, s Aleksa egyre jobban formába lendült. Rendkívül szívós, kemény védekezés jellemzi játékát a palánk alatt is feltalálja magát. Huszonkét bajnoki mérkőzésen lépett pályára az előző idényben, s átlag 13,5 perc alatt 3,4 pontot szerzett meccsenként és 2,3-as volt a lepattanó átlaga. Nos, ő is aláírta a 2019/2020-ra szóló szerződését klubunkhoz, azaz továbbra is nálunk játszik.

Magyar játékosaink közül Czirbus József Veszprémben, Kerpel-Fronius Balázs Szegeden folytatja pályafutását. Nekik ezúton is köszönjük mindazt, amit a pályán a JKSE színeiben tettek, és további sikeres pályafutást kívánunk nekik.

Aleksa Brbaklicsot pedig, üdvözöljük a „fedélzeten” és jó szelet kívánunk neki a 2019/2020-as bajnoki szezonra!

Szántai Tibor