👉 Az Országos Kenguru Kupa 4. fordulójában a Lehel Kosársuli U11-es csapata Szolnokon szerepelt, a régió legerősebb csoportjában két nagyon színvonalas mérkőzésen remekeltek Gyenge Gábor fiai.

Fekete Mambák - Lehel Kosársuli 74-72
(16-24, 20-13 (5-5),14-11,19-19)

Legjobb dobók: Solti Marcell 21, Rakic Relja 17, Gazsi Bogdán 15, Tóth Levente 6 pont.

🗣 Gyenge Gábor: " Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, vezettünk is tíz perc elteltével. A második negyedben visszajött a meccsbe ellenfelünk, de még így is maradt egy pont a megszerzett előnyünkből. A második félidőben átvette a vezetést a szolnoki csapat, de csapatom nem adta fel, piócaként tapadtunk ellenfelünkre. A végjátékban néhány pontos hátrányba kerültünk, nagyon izgalmasan alakult az utolsó perc. Volt esélyünk a hosszabbítás kiharcolására, de sajnos kimaradt az utolsó dobásunk, így két ponttal alulmaradtunk. Nüanszokon múlt a győzelmünk, fordítva is lehetett volna a végeredmény. Döntőnek bizonyult a mérkőzésen, hogy az ellenfél kulcsjátékosának semlegesítését nem sikerült megoldanunk, de így is jár a gratuláció csapatomnak! Gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez! "

Lehel Kosársuli - Szolnoki Kobrák 74-73
(24-14,18-29,14-13,18-17)

Legjobb dobók: Solti Marcell 28, Rakic Relja 25, Gazsi Bogdán 10, Tóth Levente 5 pont.

🗣 Gyenge Gábor: " Tizenöt perc állt rendelkezésemre ahhoz, hogy valahogyan felrázzam a srácokat, láthatóan nagyon megviselte őket az előző mérkőzés. A másik szolnoki csapat ellen már kétszer összecsaptunk a megyei bajnokság keretein belül, ahol mindkét alkalommal vesztesen hagytuk el a pályát. Ilyen előzmények tudatában nem mi számítottunk a mérkőzés esélyesének. Nagy meglepetésemre azonban a srácoknak sikerült erőt meríteniük és egy hallatlanul izgalmas mérkőzést, amely még az első meccsnél is izgalmasabb volt, sikerült egy ponttal megnyernünk ! Csapatom óriási mentális- és lelkierőről tett tanúbizonyságot, úgy érzem bebizonyítottuk, hogy nem véletlenül lettünk tagjai a régió elitjének. Ennek a győzelmünknek és a harmadik meccs végeredményének köszönhetően teljesítettük a célt, sikerült bennmaradnunk az A csoportban! Jár az óriási gratuláció a csapatomnak, mérhetetlenül büszke vagyok rájuk! "

Hajrá Lehel Kosársuli!⚪️🔵