▶ Az utolsó fordulóra került sor az Országos Kenguru Kupában, ahol a Lehel Kosársuli U11-es csapata hazai környezetben zárta a sorozatot.

Lehel Kosársuli-Tiszaparti Tigrisek 80-17 (14-2,31-11,10-2,25-2)

Legjobb dobók: Kovács Lázár 33, Solti Marcell és Vári Zétény 13-13, Csuka Dominik 8 pont.

🗣 Gyenge Gábor: " A végeredmény abszolút nem mérvadó, mivel a tószegieknél az összes fiú hiányzott a csapatból, aminek nem örültem. Így a sikerünkhöz nem kellett nagy erőfeszítéseket tenni, könnyed győzelmet arattunk. Gratulálok csapatomnak! "

Békési Kis Gladiátorok- Lehel Kosársuli 56-44 (10-15,15-13,17-10,14-6)

Legjobb dobók: Solti Marcell 12, Német Marót 9, Kovács Lázár 7, Yiadom Lilly 5 pont.

🗣 Gyenge Gábor: " Mivel az első mérkőzés nem vett ki sokat belőlünk, így azt gondoltam, hogy sikerül végre két győzelemmel zárnunk a Kenguru Kupát. Ez sajnos nem jött össze, újra előjöttek azok a hibák, amelyek egész szezonban jellemzőek voltak ránk. Rengeteg volt az eladott labda, nem koncentráltunk eléggé a befejezéseknél és figyelmetlenek voltunk védekezésben is. Fizikális problémák is adódtak ismét, ezért a felelősség engem terhel. Tűz nélkül azonban nem lehet kosárlabdázni, tüzet nem tudok csiholni a gyerekekbe. Bátortalanok voltunk támadásban, a védekezésbeli hibáinkat pedig az ellenfél kihasználta. Gratulálok nekik a győzelemhez! Azért is fájó számomra ez a vereség, mert az idén már találkoztunk a békésiekkel és magabiztosan nyertünk ellenük. Bízom benne, hogy a következő szezonban sikeresebbek leszünk. "

Hajrá Lehel Kosársuli!⚪🔵