BÉRLETÁRUSÍTÁS 2018/2019

Klubunk megkezdi a 2018/2019-es szezonra a bérletek árusítását.

A jegyárak nem változnak, a felnőtt jegyek 1300 Ft-ért, a diák- és nyugdíjas jegyek 900 Ft-ért válthatóak meg a helyszínen, a mérkőzések előtt.

A bérletek a tavalyihoz hasonlóan az összes hazai meccsre érvényesek.


Felnőtt bérletek két árkategóriában vehetők meg:

– I. kategória : „A” és „B” szektorok
– II. kategória: “C” – H” szektorok

A korábbiakhoz hasonlóan a Diák/nyugdíjas bérleteket kedvezményes áron lehet megvásárolni, amelyek kizárólag a “C” – H” szektorokba szólnak. Ahogy a tavalyi szezonban, úgy az idei évben is az utánpótlás korú játékosok részére külön bérlet lesz elérhető, melyet szintén a “C” – H” szektorokban használhatóak fel.

A 2018/2019-es szezonra szóló bérletárak
I. kategória

„A” és”B” szektorok

II.  kategória

„C”- ”H” szektorok

Felnőtt bérletek 17 000.- Ft 14 000.- Ft
Diák/nyugdíjas bérletek 12 000.- Ft
Utánpótlás bérlet 4 000.- Ft

Azok számára, akik szeretnék és tudják támogatni a csapatunkat, lehetőség van Támogatói bérlet megvásárlására. A támogatói bérletek, három kategóriában vásárolhatóak meg.

Bronz fokozat: A bérlet a „C”-„H” szektorban használható fel.  A Támogatói bérlet mellé szurkolói pólót adunk ajándékba, és további 10% kedvezményt jár 1-1 darab a JKSE szurkolói kelléktárban megtalálható termék árából.

Ezüst fokozat: A bérlet az  „A” és „B” szektorokban előre egyeztetett helyen használható fel. A Támogatói bérlet mellé JKSE ereklyét, és további 10% kedvezményt jár 1-1 darab a JKSE szurkolói kelléktárban megtalálható termék árából.

Arany fokozat: A bérlet az  „A” és „B” szektorokban előre egyeztetett helyen használható fel. A Támogatói bérlet mellé JKSE ereklyét, 10% kedvezményt jár 2-2 darab a JKSE szurkolói kelléktárban megtalálható termék árából, továbbá Facebook oldalunkon beszámolunk a szponzorációról.

Támogatói bérlet a 2018/2019-es szezonra
Bronz fokozat Ezüst fokozat Arany fokozat
25 000.- Ft 50.000.- Ft 100.000.- Ft

Kérjük, hogy az igényeket 2018. szeptember 4-től a következő e-mail címre küldjék meg: pinter.ferenc@jkse.hu

A bérleteket csak e-mailben lehet lefoglalni.

Az e-mailben kérjük feltüntetni a bérlet típusát (I., II.) továbbá az igénylő nevét és születési dátumát (A és B szektor esetén a sor és ülés azonosítót is).

A tavalyi A és B szektoros helyek újravásárolhatóak, szeptember 15-ig elsőbbséget élveznek. akik a tavalyi helyükre kérik bérletüket.