Czirbus József egészséges és jó szezonra készül

A tavalyi szezon egyik legbalszerencsésebb játékosa Czirbus József volt, aki egy felkészülési mérkőzésen szenvedett súlyos térdsérülést, s gyakorlatilag a teljes idényt kénytelen volt kihagyni. Most viszont már teljesen felépült, s bizonyítani szeretne.

Nagy reményekkel érkezett hozzánk a tavalyi szezon előtt Czirbus József, ám egy súlyos sérülés megakadályozta abban, hogy csapatunk segítségére legyen. Térdszalag-szakadást szenvedett, s tulajdonképpen a teljes szezont ki kellett hagynia. Az utolsó néhány mérkőzésen játszott egy keveset, de ennél ő sokkal többre számított.

Ahogy a szurkolóink is nagyon bíztak abban, hogy vele erősödünk, de nem volt lehetősége ezt bizonyítani. Egyesületünk vezetése élt az opciós jogával és a következő szezonban is számít játékára. Nagy öröm, hogy sérüléséből teljesen felépült, s az alapozást teljes erőbedobással kezdhette.

– Jó rávezetése volt az első hét a további munkának. Számomra meglehetősen furcsa volt a sok futás, mert régen futottam már ennyit, de szerencsére a lábam jól bírja. A tavalyi szezonom a sérülés miatt nem sikerült, de remélem idén nem leszek ilyen balszerencsés és a mester és a csapat rendelkezésére tudok majd állni. Jó érzés volt számomra, hogy a súlyos sérülésem ellenére is bíznak bennem Jászberényben, s bizonyítani szeretném, hogy megérdemeltem ezt a bizalmat. Nagyon jó hangulatúak az edzések, s a teremben a labda is előkerül – mondta Czirbus József.

Reméljük, hogy az idei szezonban elkerülik a sérülések, s akkor sok örömet okoz majd játékával a szurkolóinknak.

Szántai Tibor