Damier Pitts a 13. forduló válogatottjában

A december 30-án lejátszott 13. forduló a felnőtt férfi kosárlabda NB I A-csoportjában, s a Kaposvár elleni hazai találkozó a győzelem mellett egy másik sikert is hozott számunkra. Irányítónk, Damier Pitts mindkét kosaras honlapon – bb1.hu, kezdo5.hu – bekerült a forduló válogatottjába.

Második alkalommal került a forduló válogatottjába a 13. fordulót követően. Damier Pitts. Irányítónk a Kaposvár elleni találkozón külön meccset vívott az ellenfél irányítójával, Ubullával. Mindketten remekül teljesítettek, de ahogy a találkozót, úgy ezt a külön mérkőzést is mi nyertük. Pitts 20 pontja mellett (6/8 dupla, 2/3 tripla és 2/2 büntető), szedett 4 lepattanót, adott 9 gólpaszt, szerzett kettő és eladott három labdát, beütött és kiharcolt 4-4 faultot a 38 perc alatt, amit a pályán töltött. Ez pedig a bb1.hu-n és a kezdő5.hu-n is a forduló legjobb teljesítményt nyújtó irányítójának a mutatói voltak, azaz Damier Pitts mindkét kosaras honlapon bekerült a játéknap csapatába!

A 13. forduló csapata a bb1.hu-n:

Pitts (JP Auto-JKSE – 2) – Price (EGIS Körmend – 1) – Borisov (DEAC – 6) – Szabó (Zalakerámia ZTE KK – 3) / Ivosev (DEAC – 2) – Reddic (Falco-Vulcani Energia KC Szombathely -1)

A 13. forduló csapata a kezdo5.hu-n:

Irányító: Damier Pitts (JP Auto-JKSE – 2)

Dobóhátvéd: TJ Price (EGIS Körmend – 1)

Kiscsatár: Milos Boriszov (DEAC – 6)

Erőcsatár: Jordan Heat (Alba Fehérvár – 1)

Center: Juvonte Reddic (Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – 2)

Legjobb hatodik ember: Desonta Bradford (EGIS Körmend – 5)

Zárójelben a játékos csapatának neve, valamint az szerepel, hogy hányadik alkalommal került a forduló csapatába.

Irányítónknak, szurkolóink nevében is gratulálunk a forduló válogatottjába kerülés okán, és további sok sikert kívánunk neki!

Szántai Tibor