Devante Wallace a forduló válogatottjában

A bb1.hu kosaras hírportál a Valorizációk alapján minden játéknap után összeállítja a forduló válogatottját és a forduló magyar válogatottját is. A 24. fordulóban az Alba Fehérvár elleni győzelmet arató csapatunk legjobbja Devante Wallace volt, aki bekerült a legjobb ötösbe. A kezdo5.hu kosaras hírportálon pedig a forduló legértékesebb játékosának cím is az övé lett holtversenyben.

Harmadik alkalommal lett a forduló válogatottjának tagja Devante Wallace. Csapatunk dobó hátvédje kiemelkedő teljesítményt nyújtott az Alba Fehérvár ellen, s nagy része volt, hogy győztesen hagyhattuk el a pályát a bajnok ellen.

A 24. forduló válogatottja (zárójelben a játékos egyesületének neve, s az, hogy hányadik alkalommal került a forduló válogatottjába):

Wright (EGIS Körmend – 2)
Devante Wallace (JP Auto-JKSE – 3)
Tomiszlav Ivosev (Kaposvári KK – 9)
Eilingsfeld János (Atomerőmű SE – 3)
Kemal Karahodzsics (KTE-Duna Aszfalt – 2)

Érdekesség, hogy a legjobb ötösbe hárman győztes csapatból (Wright, Wallace és Karahodzsics) kerültek, míg Ivosev és Eilingsfeld vesztes együttesben nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

A forduló MVP-je 40 VAL-lal a paksi Eilingsfeld János lett, akinek csapat ugyan kikapott a MAFC-nál, de ő nagyszerűen játszott.

A kezdo5.hu-n Devante Wallace lett a forduló legértékesebb játékosa!

A kezdo5.hu kosaras hírportálon azt is figyelembe veszik a játékosok teljesítménye során, hogy milyen erősségű ellenfél ellen értek el kiemelkedő teljesítményt.

A hírportál megítélése szerint a 24. forduló legértékesebb játékosa címet holtversenyben a körmendi Wright-tal Devante Wallace kapta.

Természetesen mindketten tagjai lettek ott is a forduló válogatottjának.

Devante Wallace-nak gratulálunk, s az alapszakasz hátralévő mérkőzéseire, valamint a rájátszásra hasonló sikereket kívánunk!

Szántai Tibor