Djordje Pantelic az új centerünk

A 34 éves szerb center, Djordje Pantelic a következő szezonban a mi csapatunkat erősíti. Nem lesz számára szokatlan a magyar bajnokság, hiszen a 2011/2012-es szezont Szombathelyen, majd a 2015/2016-os idényt Zalaegerszegen töltötte. Hozzánk a német bajnokságból érkezik.

Egy rendkívül tapasztalt, kiváló játékost sikerült megszereznünk a szerb Djordje Pantelic személyében, aki egy-egy szezont már játszott Szombathelyen és Zalaegerszegen is. Hozzánk a német bajnokságból érkezik, ahol a Mitteldeutscher BC Weissenfels csapatában szerepelt.

Djordje Pantelics 204 cm magas, 1984. június 5.-én született. Erőteljes, 4-5-ös poszton bevethető kosaras, aki számos országban megfordult eddigi pályafutása során. Játszott Szerbiában, Cipruson, Romániában, Görögországban, Magyarországon és Németországban is. Német klubjában az év legértékesebb játékosának is megválasztották. A 2015/2016-os szezonban, amikor Zalaegerszegen játszott, a magyar liga legjobb védő lepattanózója, valamint blokkolója volt, s az összes lepattanó kategóriában sem volt nála jobb.

Szombathelyen és Zalaegerszegen is sikeres szezont zárt, s a szurkolók gyorsan megkedvelték. Reméljük, hogy a mi csapatunknak is nagy erőssége lesz.


Üdv a fedélzeten Djordje, örülünk, hogy nálunk pattogtatod a labdát a következő szezonban!


Szántai Tibor