Djordje Pantelics: újabb egy év Jászberényben!

Alaposan felgyorsultak az események klubunknál az idegenlégiósok igazolása tárgyában. Negyedik légiósunk az elmúlt szezonban nagy közönség-kedvenc volt, s bizonyára az is marad.

Djordje Pantelics a pályán és a pályán kívül is vezére volt az előző szezonban Magyar Kupa negyedik és bajnoki ötödik helyezést elért csapatunknak. Elszántsága, győzni akarása és nem utolsó sorban játéktudása, rutinja nagyom sokat jelentett számunkra.

Nos, az 1984-ben született, 204 cm-es, 115 kilós szerb center döntött: a 2019/2020-as szezonban is a JKSE színeiért küzd majd.

Az előző bajnoki évben a liga 5. legjobb lepattanózója volt (8,44 lepattanó mérkőzésenként), s az 5. legjobban blokkoló játékos is volt (1,04 blokk mérkőzésenként), Az összteljesítményt mutató VAL átlaga pedig (21,83) a 11. legjobb volt az összes játékos között.

A legtöbb pontot az Alba Fehérvár ellen szerezte (26 pont) és a legtöbb lapattanója is a fehérváriak elleni mérkőzésen volt (13).  Három dobást blokkolt a soproniak ellen és 7 büntetőt dobott be a Serco-TF-Bp ellen.

Djordje, üdv újra a fedélzeten! Hasonlóan sikeres évet kívánunk neked, mint volt az előző szezon!

Hajrá JKSE!

Szántai Tibor