Elődöntős a Lehel Kosársuli a Megyei Felnőtt Bajnokságban!

 

Tegnap este a Megyei Felnőtt Bajnokságban csapatunk idegenben lépett pályára a Szentesi KK együttese ellen a rájátszás negyeddöntőjének második mérkőzésén.

Az összecsapást nagy elánnal kezdte mindkét gárda, ugyanakkor 10 percet követően a mieink álltak jobban 6 egységgel (15-21).

A második periódusban aztán még nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a jászberényi fiúk, amelynek köszönhetően a félidőre már 23-46-ra húztak el ellenfelüktől.

A harmadik játékrészben sem változott a játék képe, együttesünk tovább növelte előnyét, ezáltal a befejező szakasz előtt 37-76-ra nőtt a differencia a felek között.

Az utolsó játékrészben aztán a hazaiak tudtak 6 egységet faragni hátrányukon, de így is végül 60-93 arányú Lehel Kosársuli győzelemmel ért véget a mérkőzés.

Szentesi KK – Lehel Kosársuli 60-93
(15-21, 8-25, 14-30, 23-17)
Szentes

Lehel Kosársuli: Kovács V. 33, Szőke S. 25, Mondi R. 19, Répási R. 9, Pataki M. 4, Kövér Á. 3

Harkai Hunor edző így értékelte a mérkőzést: „Minden elismerésem a játékosoké, ami a hozzáállást, harciasságot és komolyságot illeti. Igen szűk kerettel tudtunk kiállni a negyeddöntő második mérkőzésén, mivel indokoltan több játékosunk nem vehetett részt a mérkőzésen.

Ezzel az eredménnyel csapatunk bejutott a rájátszás elődöntőjébe, ahol a BGK-SZEK – Ceglédi KE II. győztesével mérheti majd össze erejét.