Hozta a kötelezőt a Körmend!

  
A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 12. fordulójában csapatunk az Egis Körmend csapatát fogadta a Bercsényi úti Sportcsarnokban.
 
Egyesületünk továbbra is nehéz helyzetben van, a vezetőedző és a légiósok távozása mellett sérülések is nehezítették a helyzetünket. Ennek ellenére csapatunk mindent megtett a szép helytállás reményében és emelt fővel hagyhatta el a pályát szombat délután.
 
Jászberényi KSE - Egis Körmend 64-93 (13-24, 17-23, 11-27, 23-19)
 
Bajnokság, 12. forduló Jászberény, 
 
Belvárosi Általános Iskola V.: Benczur T., Csabai-Kaskötő B., Fodor A. (Hartyáni Zs.)
 
Jászberény: Donaldson 15/3, Ruják 7/3, Filipovics -, Brbaklics 6, Rékasi 2, Csere: Katona 13/9, Füzi 17/9, Kaszás 2, Szőke 2, Tóth T. -.
 
Körmend: Thames 8, Mócsán 11/3, Ferencz 11/9, Durázi -, Taylor 14, Csere: Mosely 11, Williams 11/3, Tóth 10, Kiss 4, Oroszi 8/6, Balogh 2.
 
Petőfi Áron: – Nem kérdés, hogy a két klub lehetőségei közt óriásiak a különbségek, ami a mérkőzésen is visszatükröződött. Mi csak ezen a héten tudtunk együtt edzeni a rendelkezésre álló kerettel, s játékosaim több mindent meg is valósítottak abból, amit kértem tőlük. Ezért a vereség ellenére emelt fővel jöhettek le a pályáról.
 
Ziga Mravljak: – A harmadik mérkőzésünk volt a héten a jászberényi, s úgy jöttünk ide, hogy nem tudtuk, kik lépnek pályára ellenfelünknél. Ezzel együtt sem becsültük le a hazaiakat, akik tisztességgel helytálltak a találkozón. Volt, amivel elégedett voltam, de van még min javítanunk. A Jászberénynek azt kívánom, hogy jusson túl minél hamarabb ezen az időszakon.
 
Füzi Róbert: - Tulajdonképpen csak ezen a héten kezdtünk együtt dolgozni. A koronavírus járvány miatt nagyon sokat kihagytunk, és ez még meglátszik rajtunk. A Körmend, ahogy azt gondoltuk, nagyon nehéz ellenfél volt, és próbáltuk minél jobban megnehezíteni a dolgukat. Örülök a 17 dobott pontomnak, és remélem, hogy a folytatásban jobbak leszünk.
 
Tóth Norbert: - Nagyon kemény héten vagyunk túl, sokat utaztunk és 3 mérkőzést játszottunk, amit sikerült megnyernünk. Tudtuk, hogy a Jászberény nehéz helyzetben van, de nem becsültük le őket. Szerencsére volt lehetőségünk, hogy több rotációval játszunk, és így jobban megoszlottak a terhek a csapaton belül.
 
Folytatás kedden, amikor is a Pécsi VSK-VEOLIA csapatához látogatunk.
 
Hajrá Jászberény!