Ez nem a mi napunk volt

A 2.fordulóval folytatódtak az NB I/B Piros-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság küzdelmei. Ellenfelünk a Rátgéber Kosárlabda Akadémia volt. A kilátogató szurkolók a várakozásoknak megfelelően magas színvonalú, nagy iramot találkozót láthattak, hiszen a Pécsről érkező fiatalok gyors játékukkal a bajnokság élcsapatai közé sorolhatóak. Együttesünk sajnos nem jó napot fogott ki, sok hibával játszva, pontatlan játékkal maradtunk alul a Rátgéber Akadémia ellen hazai pályán. 

Jászberényi KSE–NKA Pécs 61-75 (17-16, 15-21, 11-17, 18-21) 
NBI/B Piros-csoport 2. forduló 
2021. október 2. | 17:30 Jászberény, Belvárosi Általános Iskola

Férfi NB I. B Piros csoport, 2. forduló. 

Jászberényi KSE: Olasz 9, Velkey 9/6, Rosic 13/3, Fekete 1, Rakic 6. Csere: Meleg 11/9, Nagy S. 4, Chester 7/3, Homoki 1, Várbíró. NKA 

Pécs: Lados 8, Meszlényi 2, Benke 12/9, Rátvay 10, Djordjevic 17/3. Csere: Kocsis 14/6, Váits 8/6, Scherer 2, Kollár, Bíró L. 2, Kármán.     

Hazai edző nyilatkozata 

Földi Sándor : Nagyon csalódott vagyok, mert szinte semmit sem úgy csináltunk ezen a találkozón, ahogy terveztük. Nagyon gyengén játszottunk, s ez nem fordulhat elő még egyszer. Sokkal fegyelmezettebben, keményebben és alázattal kell játszanunk. Nem segítettük egymást a pályán, s ez meglátszott az eredményben is. Most három nagyon nehéz idegenbeli találkozónk jön, s azokon ilyen játékkal nem lesz esélyünk a győzelemre. Azaz, nagyon sokat kell javulnunk. Gratulálok a pécsieknek, mert megérdemelten győztek le bennünket.   

Vendég edző nyilatkozata 
Ivica Mavrenski : Mi most is sok fiatallal álltunk fel és sikerült nyernünk Jászberényben, ami nagy dolog. A második félidőben nagyon jól védekeztünk, s a 61 kapott pont nagyon jó eredmény. Támadásban is türelmesek voltunk, s ez ma győzelmet eredményezett. Gratulálok a csapatomnak és minden jót kívánok a folytatásra a jászberényieknek.   

Hazai játékos nyilatkozata 
Uros Rosics : Tudtuk, hogy egy fiatal, gyors csapat ellen kell játszanunk, de szinte semmit sem sikerült abból megvalósítanunk, amit terveztünk. Nagyon gyengén támadtunk, rosszul dobtunk, s 61 ponttal nem lehet mérkőzést nyerni.   

Vendég játékos nyilatkozata 
Kocsis Zalán : Tudtuk, hogy egy rutinos játékosokkal is rendelkező Jászberény lesz az ellenfelünk. Fontos volt, hogy a lepattanó csatát mi nyertük, s természetesen az is, hogy jobban dobtunk, mint ellenfelünk.   Folytatás egy hét múlva szombaton, az Óbudai Kaszások otthonában.

Hajrá JKSE!⚪🔵