Formálódik U11-es csapatunk

A hét végén Szolnokon szerepelt U11-es csapatunk. A fiúk Szögi Ádám vezetésével egyre jobb teljesítményt nyújtanak.

A Lehel Kosársuli U11-es csapata november 17-én, vasárnap Szolnokon két mérkőzést is játszott. Szögi Ádám tanítványai előbb a Szecska Bikák, majd a Vásárhelyi Párduckölykök ellen léptek pályára. Előbbieket legyőzték, utóbbiaktól kikaptak, de a két bajnoki pont az utóbbi mérkőzést követően is a mieinkké lett, mert a vásárhelyiek adminisztratív hibát vétettek.

Szecska Bikák – Lehel Kosársuli 44-54 (8-11,11-14, 13-22, 12-7)

Legjobb dobók: Hőgye T.(12), Kocza B.(10), Badari Z.(9), Sas G.(6), Gulyás Z.(5), Csibra B.(2), Lukácsi R.(2), Házkötő G.(2), Hodossi M.(1),  Zelen Á.(1).

Az első félidő kiegyenlített játéka után sikerült egy jó 3. negyeddel kezdeni a második félidőt ami után már nem tudott vissza kapaszkodni a mérkőzésbe a szolnoki Szecska Bikák csapata. Összeszedett játékunk miatt megérdemelten gyűjtöttük be a mérkőzés megnyeréséért járó 2 pontot.

Szögi Ádám, edző: – Az első percek megilletődött játéka után sikerült lépésről-lépésre felépíteni egy kisebb előnyt, amit sikerült megtartani a mérkőzés végéig. Gratulálok a gyerekeknek ahhoz, hogy igazi csapatjátékot bemutatva mindenkinek sikerült kosarat szereznie ezen a találkozón.

Lehel Kosársuli – Vásárhelyi Párduckölykök 2 – 0

(18-10, 11-28, 14-8, 15-18)

Legjobb Dobók: Sas G.(15), Házkötő G.(14), Hőgye T.(10), Badari Z.(7), Kocza B.(7), Gulyás Z.(2), Csibra B.(2), Zelena Á.(1).

Rettentő dekoncentrált befejezéseinknek köszönhetően tetemes előnyt tudott össze szorgoskodni Vásárhelyi ellenfelünk amit a második félidőben mutatott játékunk feledtetni tudott és vissza kapaszkodtunk a mérkőzésbe. Egy ki-ki végjáték után a Vásárhelyi párduckölykök örülhettek a győzelemnek. A mérkőzés pikantériája, hogy a Vásárhelyi csapat adminisztratív problémái miatt papíron a Lehel Kosársuli került ki győztesen a találkozóból.

Szögi Ádám, edző: A mai nap 2. mérkőzésén kezdtem vissza látni azokat a játék kapcsolatokat amiket gyakorolunk edzéseken. Rettentően örülök továbbá annak, hogy igazi csapat formálódik a kezeink között, hiszen mérkőzésről mérkőzésre mindig meg tud valaki villanni a kritikus szituációkban.