Győzelemmel kezdtek az öregfiúk

Nem akármilyen mérkőzésen, kétszeri hosszabbítás után, idegenbeli győzelemmel kezdte a szezont a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokságban öregfiú csapatunk.

Szentesen kezdte a szezont a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokságban szereplő öregfiú csapatunk. Érdekes, változatos küzdelmet hozott a mérkőzés, melyen hol az egyik, hol a másik csapat játéka érvényesült. Ennek megfelelően alakult az eredmény is. Az első negyedet a mieink, a másodikat a házigazdák nyerték, és a félidőben 29-28-ra a hazaiak vezettek. A nagyszünetet követően a harmadik – kevés pontot hozó – negyedet a mieink nyerték 2 ponttal, s így a záró tíz perc előtt egyetlen ponttal öregfiúink vezettek. Nem kis izgalmak közepette a mérkőzés rendes játékidejének hajrájában egyik csapat sem tudott jelentős előnyt kicsikarni magának, s mivel 60-60-as eredménnyel zárult a találkozó, jöhetett a hosszabbítás. Az első ráadás nem hozott döntést, továbbra is döntetlenre állt a mérkőzés, s újabb hosszabbítás következett. Ezt már a mieink bírták jobban, s végül 67-73-ra megnyerték a találkozót.

 

Szentesi KK – JKSE Öregfiúk 67-73 (13-16,16-12,10-12, 21-20, h. 7-13)

A JKSE Öregfiúk pontszerzői: Cseh György 20/3, Treba-Kovács János 19, Gulyás Csaba 14/6, Bozsik Dániel 6/3, Székely Gábor 5/3, Pikó Zoltán 4/3, Ludasi Levente Csaba 4,

 

A JKSE Öregfiúk csapata második bajnoki mérkőzésén, október 9-én 20.30 órakor a Bercsényi úti játékcsarnokban a karcagiakat fogadja. A vendégek az első fordulóban hazai pályán nagy küzdelemben kaptak ki 73-71-re a Szolnoki Olaj Amatőr csapatától.

 

JNSZ Megyei Felnőtt Férfi Kosárlabdabajnokság 2. forduló

  1. október 9. – szerda

20.30 óra: JKSE Öregfiúk – Karcagi SE

Bercsényi úti játékcsarnok

 

Hajrá JKSE Öregfiúk!

Szántai Tibor