Győzelemmel kezdtünk Losoncon

Az NB I A-csoport újonca, a TF-BP-SERCO ellen kezdte meg szereplését a losonci négyes tornán csapatunk, amely 8 ponttal győzte le budapesti ellenfelét.

Az utazástól egy kissé fáradtan és tompán kezdett csapatunk az újonc TF-BP-SERCO ellen, s ez az első negyed után egyetlen pontos előnyt jelentett számunkra. A második tíz perc is hasonló forgatókönyv alapján zajlott, s a félidő végére 2 pont volt az előnyünk.

A nagyszünetet követően sikerült növelnünk a különbséget és a záró tíz perc előtt 6 pont volt az előnyünk. Ezt sikerült még kettővel növelni az utolsó negyedben, s így 8 ponttal győztük le a fővárosiakat.

Nálunk kilencen kaptak ezúttal lehetőséget, s mind a kilenc pályára kerülő játékosunk szerzett pontot. Csapatunk a Coleman, Rakics, Nelson, Cseh, Pantelics összeállításban kezdett, s csereként lehetőséget kapott Ruják, Czirbus, Kerpel-Fronius Balázs és Alekszandrov is.

JP Auto-JKSE – TF-BP-SERCO 80-72 ( 18-17, 18-17, 23-19,21-19)

A JP Auto-JKSE pontszerzői: Nelson 21, Alekszandrov 13, Coleman 12, Pantelics 9, Rakics 8, Kerpel-Fronius 6, Ruják 5, Czirbus 4, Cseh 2

A torna második napján, szombaton, 18 órakor a házigazdák ellen lépnek pályára kosarasaink.

Szántai Tibor