1. Hogy érzed magad Jászberényben, mik az első benyomásaid a csapatról és a városról?
„Nagyon jól érzem magam, a csapattársak nagyon kedvesen fogadtak, könnyen be tudtam illeszkedni a csapata. A város sokkal nagyobb, mint azt korábban hittem, ennél fogva még könnyen eltévedek”.
  1. Mi volt az oka annak, hogy Körmend helyett Jászberényben képzelted el folytatni a pályafutásodat?
„Legfőbb oka az volt, hogy egy olyan csapatba tudjak igazolni, ahol megkapom a játéklehetőséget, a bizalmat. Úgy gondolom Jászberényben meg fogom találni a számításaimat”.
  1. Ismerve a végleges játékoskeretet, milyen várakozást érzel reálisnak a helyezések szempontjából a csapat részéről?
„Nehéz ezt igy előre megmondani, de ha továbbra is így halad a felkészülésünk, akkor szerintem egy masszív, stabil csapatot fogunk alkotni. Így remélhetőleg a tabellán is a lehető legjobb helyezést érhetjük el”.
  1. Közel 5 hónapos kihagyás után kezdődhettek el újra a csoportos edzések. Hogyan viselted ezt a hosszú kihagyást? Milyen jellegű edzésmunkát tudtál végezni ezen idő alatt?
„A szünet után egy hónapot a pihenéssel töltöttem az otthonomban. Június végétől már Szerbiában elkezdtem az alapozást, hogy minél jobb formában kezdhessem meg a felkészülést”.
  1. Mennyiben befolyásolta a döntésedet, hogy több barátoddal is együtt játszhatsz itt Jászberényben és hogy viszonylag közelebb kerültél vissza Budapesthez?
„Örülök, hogy ismerős arcok a csapattársaim és hogy Budapesthez közelebb kerültem. Ez leginkább a családom szempontjából volt fontos, mert gyakrabban láthatnak és remélhetőleg a meccsek többségén mindig kint lesznek”.
  1. Mit üzennél a jászberényi szurkolóknak?
 „Mindent meg fogunk tenni a jó eredmény eléréséért. Amennyiben a mérkőzések látogathatóak lesznek, bízom abban, hogy teltház előtt bizonyíthatok majd”.