Interjú visszatérő játékosunkkal Czirbus Józseffel 📢

[html css=”z-index:1;” typography=”Text {text-align: center;word-wrap: normal;}”]

▪️ Szia Józsi! Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét Jászberényben folytatod a pályafutásodat. Hogy érzed magad a visszatérés óta, milyenek az első benyomásaid?
💬 „ Hosszú szünet után örülök, hogy újra elkezdődött a munka. Jól érzem magam itt, az ismerős környezetben “.
▪️ Milyen tényezők miatt választottad újra a JKSE mezét?
💬 „ Meggyőző volt számomra az elnök, Petőfi Áron ajánlata és a célkitűzések az idei évre. Az is sokat nyomott a latba, hogy előző években is szerettem itt játszani “.
▪️ Közel 5 hónapos kihagyás után kezdődhettek el újra a csoportos edzések. Hogyan viselted ezt a hosszú kihagyást? Milyen jellegű edzésmunkát tudtál végezni ezen idő alatt és mivel töltötted a nyilvánvalóan megszaporodott szabadidődet a kényszerszünet során.
💬 „ A kényszer szünet ideje alatt kipróbáltam magam más munkaterületen. Mikor újra lehetővé vált, elkezdtem a felkészülést egyénileg és személyi edzővel, jóbarátommal Horváth Balázzsal. Szabadidőmet barátaimmal, családommal, barátnőmmel töltöttem “.
▪️ Sok szurkoló kedvencei közé tartoztál a harcos, megalkuvást nem tűrő játékod miatt. Tudjuk, hogy a magánéleted is valamilyen szinten Jászberényhez köt, hogy reagált a családod, illetve a jászberényi közeli ismerőseid a visszatérésedre?
💬 „ Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam. Sok régi ismerőssel sikerült összefutni. Idén is hasonló sikereket szeretnék elérni, mint legutóbbi szezonomban. Számítok a támogatásukra, hogy ezt újra elérjük “.

[/html]