JKSE Öregfiúk: háromból három

A JKSE Öregfiúk a bajnokság harmadik fordulójában Szolnokon lépett pályára és ott is megőrizte veretlenségét.

 

A BGK-SZEK vendégeként a harmadik fordulóban Szolnokon szerepelt a JKSE Öregfiúk csapata. Mindkét együttes veretlenül állt a tabellán a találkozó előtt, s a mieinknek nagyon figyelni kellett az ellenfélnél pályára lépő Gudmon Andrásra.

Csapatunk jól kezdte a találkozót és folyamatosan nálunk volt az előny. A félidőben 37-30-ra vezettünk. A különbség pedig a harmadik negyedben tovább nőtt és a záró tíz perc előtt már 12 ponttal vezettek Szögi Ádámék. Nálunk négyen, a hazaiaknál hárman érték el a kétszámjegyű pontszámot, s az utolsó játékrészben már elegendő volt előnyünket tartani. A találkozón a mieinknél minden nevezett játékos játéklehetőséget kapott és majdnem mindenkinek sikerült pontot is szerezni.

Jász-Nagykun-Szolnok megyei felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság – 3. forduló

BGK-SZEK – JKSE Öregfiúk 62-74 (19-24, 11-13, 14-19, 18-18)

A JKSE pontszerzői: Cseh György 16, Borszéki Csaba 15/12, Szögi Ádám 14, Gömöri Zsolt 11/3, Nyíri Dániel  7, Hőgye István 5/3, Gulyás Csaba 3/3, Ludasi Levente Csaba 2, Pikó Zoltán 1-

A bajnoki tabellán három veretlen csapat áll a dobogós helyeken. A Tiszakécske VSE négy, a JKSE Öregfiúk és a Szolnoki Olaj Amatőr 3-3 győzelemmel áll az első illetve a 2-3. helyen.

A Lehel Kosársuli eddig két mérkőzést játszott, s egy győzelemmel és egy vereséggel jelenleg a 6. a 12 csapatos mezőnyben.

Hajrá JKSE Öregfiúk!

Szántai Tibor