JKSE Öregfiúk: négyből négy győzelem

Jól megy a játék a JKSE Öregfiúk csapatának a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei bajnokságban. A csapat negyedik bajnoki mérkőzését is megnyerte.

Két csapatunk is szerepel a Jász-Nagykun-Szolnok megyei felnőtt férfi kosárlabda-bajnokságban. A JKSE Öregfiúk négyből négy győzelemmel a tabella élén állnak az ugyancsak veretlen Tiszakécske VSE gárdájával, míg a tavalyi bajnok Lehel Kosársuli egy győzelemmel és három vereséggel áll a tabellán.

 

A fiatalok legutóbb a szolnoki SPC együttesétől kaptak ki 102 – 69-re. Ezért a vereségért a JKSE Öregfiúk vágott vissza a szolnokiaknak, még pedig idegenben. A találkozót a házigazdák kezdték jobban és 10 percnyi játék után 21-16-ra vezettek. A második negyedben a mieink átvették a játék irányítását. és 5 pontos hátrányukból négyet az első félidő végére ledolgoztak (36-35). Így a döntés a második félidőre maradt.

A nagyszünetet követően már nem volt kérdés, hogy melyik csapat nyeri a találkozót. A JKSE Öregfiúk a játék minden elemében jobb volt, és ez az eredményben is realizálódott. Végül 15 pont lett a különbség a két gárda között, s ezzel a mieink megőrizték veretlenségüket.

SPC Szolnok – JKSE Öregfiúk 62-77 (21-16, 15-19, 16-23, 10-19)

A JKSE Öregfiúk csapata: Szögi Ádám 17/6, Borszéki Csaba 15/9, Cseh György 14, Gömöri Zsolt 10/6, Nyíri Dániel 10, Treba-Kovács János 6/3, Gulyás Csaba 5/3, Hőgye István -, Papp Gergő -.

 

A következő forduló jászberényi érdekeltségű mérkőzései:

 

  1. november 13. – szerda

20.00 óra: JKSE Öregfiúk – Törökszentmiklósi KSE

Bercsényi úti játékcsarnok

 

  1. november 14. – csütörtök

19.30 óra: Karcagi SE – Lehel Kosársuli

Karcag Városi Sportcsarnok.

 

Hajrá JKSE Öregfiúk! Hajrá Lehel Kosársuli!

 

Szántai Tibor