Jó formában érkező Kecskemét jön szombaton!

 

A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság Play-out 8. fordulójában csapatunk a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét együttesét fogadja a Bercsényi úti Sportcsarnokban. A kecskemétiek kiváló formában érkeznek Jászberénybe, hiszen a legutóbbi 6 mérkőzésüket megnyerték, az elmúlt fordulóban az OSE Lions együttesét verték magabiztosan Váradi Kornél tanítványai. Ami minket illet, legutóbb a Kaposvári KK ellen hazai pályán szereztük meg zsinórban a második győzelmünket, többek között Coleman, Primorac és Czirbus nagyszerű játékával.

A két csapat eddigi mindhárom találkozóját a Bács-Kiskun megyei együttes nyerte, azonban most egy sokkal kiélezettebb összecsapásra van kilátás. A győzelem megszerzéséhez szükséges lesz játékosaink megfelelő koncentrációja mind támadásban, mind pedig védekezésben, illetve a korábban elkövetett hibák kiköszörülése lehet a kulcs ahhoz, hogy győztesen hagyhassuk el a parkettet szombaton.   

A mérkőzést Török Róbert, Farkas Gábor és Szilágyi Bálint vezetik, az ellenőr Bognár Tibor lesz. Az összecsapás 18:00-kor kezdődik a Bercsényi úti Sportcsarnokban.

Hajrá Jászberény!