Jó játékkal győzött a Lehel Kosársuli a Megyei Mini Bajnokság 2. fordulójában

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Megyei Mini Bajnokság második fordulóját, ahol a Lehel Kosársuli együttese hazai pályán fogadta a mezőtúriakat.

Már a találkozó első etapjában magukhoz ragadták a kezdeményezést a Lehel Kosársuli fiatal kosarasai és remek akciókkal 24-6-ra húztak el a vendégektől.

A következő negyedben aztán tovább folytatódott a mieink jó játéka, akik ebben a felvonásban újabb 10 pontot tettek hozzá addigi előnyükhöz, ezáltal a szünetben már 45-17-es jászberényi vezetést mutatott az eredményjelző.

A harmadik periódusban sem változott a játék képe, ezt a szakaszt is csapatunk nyerte meg, ennek köszönhetően pedig 62-25-nél kezdődhetett meg az utolsó játékrész.

A befejező időtartam ugyanakkor viszonylag kevés pontot hozott, ám ifjú tehetségeink ebben a 10 percben is jobbak tudtak lenni a mezőtúriaknál, így végül 69-27 arányú magabiztos Lehel Kosársuli győzelemmel ért véget a mérkőzés.

Lehel Kosársuli – Mezőtúri Ref. Koll. 69-27
(24-6, 21-11, 17-8, 7-2)
Jászberény

Legjobb dobók: Kocza B. 22, Gergi-Bodor B. 8, Csibra B. 7/3 , Házkötő G. 7, Lukácsi R. 6, Lo Cheikh 5, Sas G. 5, Tóth Á. 4, Badari Z. 3, Virág T. 2.
Edzők: Szögi Ádám, Nyíri Dániel.

Szögi Ádám edző így értékelte a mérkőzést:”Igazi csapatjátékkal sikerült megszereznünk a győzelmet a mai napon. Örülök, hogy minden játékos előrelépett a játék különböző szegmenseiben az első mérkőzéshez képest és mindenkinek sikerült pontot szereznie. Gratulálok a gyerekeknek mert nagyon szép összjátékokat mutattak a szép számban kilátogató nézők számára.