Jobb volt a Kaposvár!

A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 17. fordulójában csapatunk a Kaposvári KK együttesét fogadta hazai pályán a Bercsényi Úti Sportcsarnokban. Sajnos a mérkőzés nem a terveink szerint alakult, a kiegyenlített kezdés után a kaposváriak a találkozó második felében mutatott játékuk alapján megérdemelten arattak győzelmet összeszokatlan együttesünk felett.     

Jászberényi KSE - Kaposvári KK 67-101(19-24, 17-29, 15-19, 16-29) 
Bajnokság, 17. forduló Jászberény, 
Bercsényi tornacsarnok V.: dr. Mészáros B., Papp P., Sörlei A.   

Jászberény: Kinney 18/3, Füzi 3/3, Brbaklics 10, Williams 22/6, Primorac 6, Csere: Katona 2, Frank 4, Filipovics 2, Rékási -,   

Kaposvár: Curry 27/9, Krnjajski 8/6, Rivers 32/18, Hendlein 11, Jukic 4, Csere: Miliszavljevics 12/3, Révész 7, Baki -, Bogdán -, Takács -,   

Patai Benjamin : Két nap alatt nem lehet csodát tenni, jelenleg ez a valóság. A fegyelmezettséget és a hozzáállást köszönöm a játékosoknak. Sokat kell még együtt dolgoznunk, és Colemannel valamint sérültjeinkkel kiegészülve sokkal többre lehetünk majd képesek. 

Nikola Lazics : Gratulálok játékosaimnak, fontos győzelmet arattunk. Nehéz volt úgy készülni, hogy nem tudtuk, ki lép pályára a Jászberénynél. Jól játszottunk, jól védekeztünk, sok könnyű pontot szereztünk. Remélem, hogy tudunk ennél még jobban is játszani a későbbiek során. James Kinney : Nagyon keveset gyakorolhattunk együtt a mérkőzés előtt, volt, aki csak egy napja érkezett. Az elején jól kezdtünk, de azután a jól összeszokott kaposvári csapat folyamatosan növelte előnyét. Gratulálok a kaposváriaknak, nekünk még nagyon sokat kell együtt dolgozni azért, hogy esélyünk legyen győzelmeket szerezni. 

Morris Curry : Mivel nem tudtuk, hogy a jászberényieknél ki és hogyan játszik majd, ezért elsősorban saját játékunkra koncentráltunk. Próbáltuk a begyakorolt figurákat alkalmazni, és ez úgy érzem, jól sikerült. Elégedett vagyok a csapat és a saját magam játékával is.   

Folytatás vasárnap a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét otthonában.   

Hajrá Jászberény!