Jobb volt az OSE...

 

A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság 26. fordulójában csapatunk a OSE Lions együttesét fogadta hazai pályán. Sajnos csapatunk bőven tudása alatt teljesített, sokszor pontatlanul, tiszta ziccereket hibázva. A vendégek a kulcspillanatokban nem hibáztak, így megérdemelten arattak győzelmet.     

Jászberényi KSE - OSE Lions 68-86 (17-23, 14-26, 24-15, 13-22) 
Bajnokság, 26. forduló Jászberény, 
Bercsényi tornacsarnok V.: Papp P., Lengyel Á., Sörlei A.   

Jászberény: Garrett 8, Füzi 1, Comelan 16/3, Williams 11/9, Primorac 9/3, Csere: Filipovic 8, Kinney 4, Czirbus 8, Brbaklics 3/3, Katona -,   

OSE: Washington 16/3, Kucsora 6/6, Abell 19/9, Bíró 8, Bailey 11, Csere: Morgan 4, Garamvölgyi 8, Anderson 9, Illés 5/3, Anda -, Mucza -,     

Patai Benjamin : Az első félidőben nagyon rosszul védekeztünk. Ezen tudtunk javítani, de támadásban rengeteg hibát követtünk el. Nem láttam azt a tüzet játékosaimban, amit egy ilyen mérkőzésen látni kellett volna, és ha ez így van, akkor az valószínűleg az edző hibája. Ezért a találkozót követően felajánlottam a klub elnökének a lemondásomat.   

Sebastjan Krasovec : Gratulálok a csapatomnak, örülök, hogy mindent meg tudtunk valósítani, amit elterveztünk, nem úgy, mint legutóbb Sopronban. Jó volt a csapat hozzáállása és játéka a mérkőzésen, így biztosan kézben tartottuk a játék irányítását, és megnyertük a mérkőzést.   

Orlando Coleman : Nagyon nem úgy alakult ez a mérkőzés, ahogy gondoltuk. Nem játszottunk jól. Ezután a találkozó után mindenkinek a tükörbe kell nézni, hogy mit és hol rontott el.   

Eric Washington : Amióta a karanténból visszajöttünk ez volt a legjobb mérkőzésünk. Voltak ugyan kisebb hibáink, de mindenki odatette magát és magabiztosan nyertünk. Jó volt a csapatjáték és sokan szereztünk pontokat.   

 Folytatás szombaton a Zalakerámia ZTE KK otthonában.   

 Hajrá Jászberény!