Junior csapatunk nagyot harcolt, de a végjátékban fordítani tudtak a budapestiek

A tegnapi napon a Junior Alsóházi Rájátszás Keleti csoportjának második fordulójában a Zsíros Tibor Akadémia Kőbánya együttesét fogadta hazai pályán a Lehel Kosársuli.

Már az összecsapás első negyede szoros játékot hozott, ugyanakkor 10 perc elteltével ha minimális különbséggel is, de a mieink álltak jobban. (25-23).

A folytatásban sem változott a játék képe, ám mivel a második etap döntetlennel zárult, ezáltal a félidőben továbbra is a jászberényi fiúk vezettek (40-38).

A harmadik szakaszban ugyanakkor a vendégek kapcsoltak nagyobb sebességi fokozatba és 6 ponttal megnyerve ezt a játékrészt, immáron ők jártak a mieink előtt 4 egységgel az utolsó periódus előtt (54-58).

A befejező felvonásban aztán mindent beleadtak fiatal tehetségeink és többször is utolérték a fővárosiakat, akik azonban a végjátékban megtudták fordítani az állást, így végül 75-76 arányú vereséget szenvedett csapatunk.

Lehel Kosársuli – Zsíros Tibor Akadémia Kőbánya 75 – 76
(25-23, 15-15, 14-20, 21-18)
Jászberény

Lehel Kosársuli: Vas-Teplán M. 17, Szőke S. 14, Kovács Á. 14, Kaszás M. 12, Kovács V. 10, Répási R. 8, Czimmer B. -, Kövér Á. -, Bogdán B. -, Szalkai D. -, Kaszás O. -.

Harkai Hunor edző így értékelte a mérkőzést :”Gratulálok a Zsíros Tibor Akadémiának a győzelemhez, köszönöm a szurkolóinknak a segítséget, valamint megdicsérem a játékosainkat, mivel a szívüket a pályán hagyták! Sorozatban jó teljesítményt nyújtunk a mérkőzéseinken, bízunk és hiszünk benne, hogy a következő mérkőzéseken nekünk jön ki jól a lépés az „egy labdás” meccseken. Nincs időnk gondolkodni mi lett volna ha…vasárnap jön a SZEDEÁK, erre fókuszálunk és több mint 8 ponttal akarunk nyerni. Kérem a szurkolóink további segítségét, harcban akarunk maradni az utolsó fordulóig a csoportból való továbbjutásért, vasárnap 15 órakor töltsük meg az Apponyi Albert Általános Iskola tornatermét!