Junior csapatunk nagyszerű győzelmet aratott az egriek ellen

A tegnapi napon az Országos Regionális Bajnokság Észak-Keleti Régiójának 4. fordulójában hazai pályán fogadta Junior csapatunk az az Egri VSI KOK együttesét.

A mérkőzés elején jó ritmust fogtak mieink és az első etap végére 12 egységgel tudtak meglógni az egriektől (23-11).

A második 10 percben folytatódott ifjú tehetségeink lendületes játéka, amelynek következtében 52-24-re vezetettünk a szünetben.

A harmadik negyedben sem változott a játék képe, ezt a periódust is a jászberényi fiúknak sikerült megnyerniük, ennek köszönhetően a befejező játékrész előtt már 42 pont különbség volt a felek között (87-45).

Az utolsó szakasz szoros játékot hozott, ám együttesünk ebben a felvonásban is jobb volt ellenfélénél, így az összecsapás végén végül 105-61 arányú Lehel Kosársuli győzelem született.

Lehel Kosársuli – Egri VSI KOK 105-61
(23-11, 29-13, 35-21, 18-16)
Jászberény

Lehel Kosársuli: Vas-Teplán M. 38, Kovács Á. 20, Szőke S. 18, Répási R. 11, Kovács V. 8, Szalkai D. 5, Kövér Á. 3, Czimmer B. 2, Bogdán B. -, Kaszás O. -, Pataki M. –

Harkai Hunor edző, így értékelte a mérkőzést: “Kitűnő teljesítményt nyújtottak a fiúk, csapatként funkcionáltunk védekezésben és támadásban is. A következő fordulóban október 24-én fogadjuk hazai pályán két mérkőzésen a Nyíregyházi Sportcentrum/B csapatát. Szeretnénk kettős győzelmet aratni, amivel gyakorlatilag biztosítanánk a továbbjutást a második csoportkörbe.