Junior együttesünk hazai pályán győzött és továbbra is harcban van a továbbjutásért!

Csütörtökön a Junior Alsóházi Rájátszás Keleti csoportjának negyedik fordulójában hazai pályán fogadta a Lehel Kosársuli gárdája a MEAFC/A együttesét.

Az összecsapásra ismét sok szurkoló látogatott ki, amely találkozót remekül kezdték a mieink és jó akciókkal 24-15-re vezettek 10 perc elteltével (24-15).

A folytatásban továbbra is lendületben maradtak a jászberényi fiúk és addigi előnyükhöz 7 egységet hozzátéve 48-32-re alakították az állást a félidőre.

A szünetet követő etap ugyanakkor szoros játékot hozott, amelyet 2 ponttal a vendégek tudtak megnyerni, ám ezzel együtt is 64-50-nél vette kezdetét a befejező felvonás.

Az utolsó szakaszban a negyed derekán még mindig 14 egységnyi előnyben volt Harkai Hunor együttese (72-58), a következő percekben azonban nagyon elkapták a fonalat a miskolciak, akik a végjátékban ugyan egy kosárnyi megközelítettek minket (77-76), de utolérniük azonban nem sikerült csapatunkat, így végül 79-77 arányú hazai győzelem született a lefújást követően.

Lehel Kosársuli – MEAFC/A 79 – 77
(24-15, 24-17, 16-18, 15-27)
Jászberény

Lehel Kosársuli: Kaszás M. 22, Vas-Teplán M. 19, Szőke S. 17, Répási R. 12, Kovács V. 5, Kovács Á. 4, Kövér Á. -, Bogdán B. -, Kaszás O. -, Szalkai D. -. Ikládi R -.

Harkai Hunor edző így értékelte a mérkőzést: “Gratulálok a játékosaimnak a harciasságért és az elszántságért, valamint a MEAFC csapatának is, mivel végig küzdötték ők is ezt az izgalmas mérkőzést! Köszönöm a szurkolóknak, hogy segítségükkel közösen újabb győzelmet könyvelhetett el a csapat és nem tartanánk itt nélkülük! Következik két idegenbeli mérkőzés a rájátszás végéig. Szeretnénk a 6. fordulóban úgy elutazni Budapestre, hogy nem függ más eredménytől is győzelem esetén a továbbjutásunk, ezért február 21-én (csütörtökön), készen állunk egy még nagyobb csatára és nyerni utazunk el Miskolcra!

A mieink a MEAFC/A elleni győzelemmel a második sikerüknek örülhettek a negyedik mérkőzésükön, és legközelebb február 21-én Miskolcon fognak pályára lépni.