Junior Rájátszás Alsóház: ellenfeleket kapott a Lehel Kosársuli


A ZTE elleni megnyert párharcot követően ma vált hivatalossá, hogy a Fiú Junior bajnokságban az alsóházi rájátszás keleti csoportjában a szegedi Szedeák/A, a miskolci MEAFC/A és a budapesti Zsíros Akadémia Kőbánya csapataival kell összemérnie erejét a továbbiakban Lehel Kosársulinak.

A mérkőzések még egyeztetés alatt vannak, a 3 hazai, valamint a 3 idegenbeli összecsapást március 3-ig kell lejátszania együttesünknek.

Az első és második helyezett gárda jut be a keresztjátékra, (ahol a Keleti 1. játszik a Nyugati 2. helyezettel és a Keleti 2. játszik a Nyugati 1. helyezettel, de a pontos lebonyolítást és a programot konkrét időpontokkal együtt a későbbiekben közölni fogjuk szurkolóinkkal.

Harkai Hunor a csoportbeosztást követően osztotta meg velünk gondolatait: “Felakarjuk venni mind a 3 csapattal a versenyt a hazai és az idegenbeli mérkőzéseken is, még ha játszunk majd szerkezetileg magasabb vagy atletikusabb csapatok ellen is! A játékosok nevében garantálom, hogy szívvel fogunk játszani és az elsőtől az utolsó másodpercig küzdeni fogunk az egyesületünkért és a városunkért! Ezúton fordulok továbbra is a szurkolóinkhoz, hogy a Junior Rájátszás 3 hazai mérkőzésére Jászberényben legyünk minél többen és megint mutassuk meg milyen összetartó közösség vagyunk és legyenek a hatodik játékosunk a pályán!