Kadett csapatunk hazai pályán aratott remek győzelmet!

Tegnap a Fiú Regionális Kadett Bajnokság 3. fordulójában a Szolnoki KA “B” csapatát fogadta hazai pályán a Lehel Kosársuli.

A mérkőzés nagyszerűen indult együttesünk számára, mivel már az első negyedben 9 ponttal eltudtunk lépni a szolnokiaktól (25-16).

Az újabb etap során még jobban lendületbe jöttek Szögi Ádám tanítványai, akik további 16 egységet tettek hozzá vezetésükhöz, ezzel pedig 52-27-re alakították az állást a szünetre.

A harmadik periódus ugyanakkor szoros játékot hozott, ám ezt a játékrészt is a mieink nyerték meg, ezáltal 72-45-ös Lehel Kosársuli vezetést mutatott az eredményjelző az utolsó szakasz előtt.

Amely intervallumban aztán a vendégek kaptak erőre és csökkentettek 1 pontot hátrányukon, de ezzel együtt is a jászberényi fiúk 86-60 arányban nyerték meg a mérkőzést.

Lehel Kosársuli – Szolnoki KA “B” 86-60
(25-16, 27-11, 20-18, 14-15)
Jászberény

Pontszerzők: Kovács V. 44/3, Rideg D. 14, Szalkai D. 13, Kaszás O. 6, Pataki M. 5, Túri B. 2, Lékó K. 2.

Szögi Ádám edző így értékelte az összecsapást: „A megbeszélt védekezési alapelveket a mérkőzés nagy részében sikerült betartaniuk a gyerekeknek, ebből adódóan gyors és eredményes támadásokat tudtunk végrehajtani. A mérkőzésbe mindenki belerakta azt a munkát, amit vártunk tőlük, Kovács Vilmost és Szalkai Dánielt ezen a téren ki kell emelni, mezőnymunkájuk és eredményességük tekintetében.”