Kadett csapatunk idegenben nyert

A tegnapi napon Békésen, a Fiú Regionális Kadett Bajnokság újabb fordulójában lépett pályára a Lehel Kosársuli.

Az összecsapást remekül kezdték a mieink, akik már a mérkőzés első negyedében elhúztak a hazaiaktól (10-23).

A következő ciklus aztán szoros játékot hozott, ezt az etapot döntetlenre hozták a felek, ezáltal a félidőben továbbra is kétszámjegyű különbséggel vezettek a jászberényi fiúk (25-38).

A harmadik periódusban ugyanakkor újra erőre kaptak ifjú tehetségeink és tovább növelve előnyüket 37-60-ra lógtak meg a békésiektől a befejező szakasz előtt.

Amely játékrészben a vendéglátók tudtak faragni 1 egységet hátrányukból, azonban ezzel együtt is nagyszerű 55-77 arányú győzelmet arattak fiatal kosarasaink.

Békési SZSK – Lehel Kosársuli 55-77
(10-23, 15-15, 12-22, 18-17)
Békés

Legjobb Dobók: Kovács V. 26/3, Pataki M. 15/3, Kaszás O. 7/3, Szalkai D. 6, Lékó K. 6, Túri B. 5, Rideg D. 3, Benke L. 2.

Edző: Józsa Miklós.

Szögi Ádám edző így értékelte a mérkőzést: “Egy hosszú utazás után mindig nehéz elkezdeni egy idegenbeli mérkőzést,ennek ellenére a gyerekek jól indították a találkozót és egy magabiztos előny tudtak szerezni az első negyedben, ami kitartott a mérkőzés végéig. Külön öröm, hogy mindegyik játékos aki pályára lépett kosarat szerzett és pozitív élménnyel térhetett haza. Gratulálok a fiúknak, csak így tovább.