A tegnapi napon hazai pályán fogadta a Lehel Kosársuli gárdája a Szedeák „A” együttesét a Fiú Regionális Kadett Bajnokság újabb fordulójában.

Józsa Miklós edző fiai számára remekül indult a mérkőzés, mivel több nagyszerű akciót bemutatva gyorsan elléptek a szegediektől, sőt a negyed végére egészen 15 pontos előnyt hoztak össze a vendégekkel szemben (25-10).

A második szakaszban aztán a Szedeák kosarasai kaptak erőre, azonban ezt az etapot csak 1 egységgel sikerült megnyerniük, ezáltal a félidőben 41-27 arányú jászberényi vezetést mutatott az eredményjelző.

A harmadik 10 percben ugyanakkor riadót fújtak a mieink, és remek játékkal újabb 13 egységet tettek hozzá addigi előnyükhöz, aminek következtében 67-40-re húztak el a Csongrád megyeiektől a befejező játékrész előtt.

Amely periódus a második részhez hasonló szoros játékot hozott, és bár ebben a felvonásban a szegediek 2 egységgel jobbak voltak nálunk, mégis összességében fiatal tehetségeink 81-56-os jászsági győzelemnek örülhettek az összecsapás végén.

Lehel Kosársuli “A” – Szedeák “A” 81-56
(25-10, 16-17, 26-13, 14-16)
Jászberény

Legjobb Dobók: Kovács V. 40/3, Szalkai D. 14, Rideg D. 10/3, Szigedi Á. 9, Lékó K. 5, Kaszás O. 2.

Szögi Ádám edző így értékelte a mérkőzést: “Büszke vagyok a fiúkra, mert a mai nap olyan összeszedett játékot mutattak, amellyel sikerült magabiztos győzelmet aratniuk egy jó és szervezett kosárlabdát játszó Szegeddel szemben. Külön dicséretet érdemel a gyerekek védekezésben nyújtott teljesítménye.”