Kaposváron kezdjük a Play-out küzdelmeit!


A NB I/A-csoportos felnőtt férfi kosárlabda-bajnokság Play-out 1. fordulójában csapatunk a Kaposvári KK együtteséhez látogat a Kaposvár Arénába. Ezzel a találkozóval kezdődik számunkra a 10 meccses Play-out küzdelmei. A jó formában lévő kaposváriak otthonában nagy bravúr lenne a győzelem, Patai Benjamin tanítványai azonban mindent megfognak tenni, hogy győztesen hagyják el a parkettet.   

A hazaiak nagyszerű formában vannak, hiszen legutóbbi 10 mérkőzésükből 7-et megnyertek és az edzőváltás óta óriási változásokon estek át. Nikola Lazic csapata 11 győzelemmel és 15 vereséggel a tabella 9.helyén fejezte be az alapszakaszt. A két együttes kétszer találkozott ebben a szezonban, mindkétszer a Somogy megyeiek örülhettek. Az odavágón 79-64, Jászberényben pedig 67-101-re bizonyultak jobbnak a „delfinek”.    

Ezúttal jóval kiegyenlítetteb, küzdelmes összecsapás várható, hiszen számunkra kiemelt jelentőséggel bír minden hátralévő bajnoki találkozó a bennmaradás kiharcolása szempontjából.       


A mérkőzést Cziffra Csaba, Ádám József és Nagy Viktor vezetik, az ellenőr Téczely Tamás lesz. Az összecsapás 18 órától kezdődik a Kaposvár Arénában.   


Hajrá Jászberény!